Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cele mai frumoase locuri din Thasos pe care să le vizitezi dacă mergi vara asta în Grecia

Cele mai frumoase locuri din Thasos pe care să le vizitezi dacă mergi vara asta în Grecia

Thasos

Vara este încă departe, iar multora nu le stă gânduri la călătorii tocmai acum,, în mijlocul iernii, însă trebuie să fii mereu pregătit. Acum, avem destul timp până la vară pentru a stabili unde anume vreme să mergem și mai ales ce obiective turistice vrem să vedem.

Ce să vizitezi în Thasos, dacă mergi în vacanță în Grecia

Grecia este o destinație turistică preferată de mulți, pentru că peisajele sunt superbe, plajele au nisipul fin, iar apa este foarte curată. De asemenea, și mâncarea este foarte bună, iar prețurile sunt rezonabile.

Insula Thasos este una dintre cele mai celebre din Grecia, iar mulți români aleg ca destinație turistică acest loc. Iată cele mai frumoase locuri pe care trebuie neapărat să le vezi dacă ajungi în Thasos, în vara aceasta!

Marble Beach

Nu se poate să ajungi în Thasos și să nu treci pe la Marble Beach. Unii spun că aceasta este cea mai impresionantă plajă din lume. Și cum să nu fie, dacă printre nisip sunt pietricele albe de marmură, ce străluces superb la lumina soarelui? Este cu adevărat o priveliște! Nici apa nu este mai prejos, căci are o culoare turcoz cum rar se poate vedea. Merită, așadar, să mergeți până acolo, dar trebuie să aveți în vedere că este una dintre cele mai aglomerate plaje din Grecia, fiind și una dintre cele mai mici. Dacă vreți să prindeți un loc, trebuie să ajungeți acolo la răsărit.

Satul Theologos

Merită văzut pentru că acesta prezintă cum este, de fapt, viața grecilor. Toți cei de aici sunt foarte prietenoși. Nu trebuie să ratezi în niciun caz o vizită în Satul Theologos!

 Plaja Makryammos

O altă plajă pe care nu trebuie să o ratezi este  Plaja Makryammos. Este atât de frumoasă încât este singura pentru care trebuie să plătești o taxă de acces. Este o destinație exclusivistă, mai ales pentru că în zonă sunt o mulțime de bungalow-uri. Totuși, accesul nu este deloc scump, fiind vorba de 3 sau 4 euro pe care trebuie să îi dai pentru a vedea plaja, care este superbă. Merită toți banii, așa că nu trebuie în niciun caz să o ratezi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: