Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cele mai inedite Mesaje de Anul Nou. Urări și felicitări pentru Revelion

Cele mai inedite Mesaje de Anul Nou. Urări și felicitări pentru Revelion

Mai sunt doar câteva ore până când vom trece în anul 2022, iar acest lucru înseamnă să împărțim bucuria unui nou început cu oamenii din jur. Sperăm să fie mai bun decât 2021, presărat cu noroc, buna-dispoziție, armonie, fericire, împlinire, belșug și sănătate. Într-un asemenea moment, un mesaj cu felicitări de Anul Nou și Revelion 2022 este perfect pentru a transmite aceste gânduri prietenilor și apropiaților. Iată câteva mesaje și felicitări pe care le puteți întrebuința în acest sens. La mulți ani 2022!

Cele mai inedite Mesaje de Anul Nou. Urări și felicitări pentru Revelion

„Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! Anul 2022 este aproape să-şi deschidă primele file albe, încă necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri!”

“Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani”!

„Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneste la drum cu încredere! Anul ăsta care vine să îţi fie numai bine! La mulţi ani 2022!”

„E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani 2022!”

„Fie ca spiritul sărbătorilor de iarnă să pătrundă în casa şi în sufletul tău şi al tuturor celor dragi! Iubirea, bucuria, înţelepciunea şi generozitatea să vă fie călăuză în 2022! În speranţa unui an mai bun, vă trimit o boare de sănătate, un strop de încredere şi ceva fericire! La mulţi ani!”

„Pentru vremurile bune, recunoștință, Pentru cele rele, multa speranță, Pentru fiecare zi, o dorință Și mereu, mereu, fericire. Un an nou fericit! La mulți ani!”

„Noul An 2022 sosește. Să ne deschidem sufletul, să privim cu optimism în viitor și să-l sărbătorim așa cum se cuvine. La mulți ani fericiți și distracție plăcuta de Revelion 2022! Noul An să presare în calea dvs. numai pace, bucurii, sănătate cât cuprinde, fericire și belșug. La mulți ani și petrecere frumoasa de Revelion 2022!”

„Noul an se așterne înaintea noastră un volum nescris cu 365 de pagini goale. uram le scrieți numai cu lucruri bune, împliniri și fericire pentru la sfârșitul volumului -l citiți cu bucurie. Un An Nou fericit!”

„Deschide-ți inima în noaptea dintre ani, lasă bucuria unui nou început să iți pătrundă în suflet, pășește cu speranță și încredere și nu uita că cineva se vă gândi în miez de noapte la tine și iți vă dori țoață fericirea din lume!”

„Vechiul an… scris cu amintiri, presărat cu lacrimi, marcat cu trudă, parafat cu vise, semnat cu decizii, îndosariat cu speranță, capsat cu obijnuinta… Un nou an… Pagini albe, fapte nescrise, noi oportunități, noi prieteni, tărâm necunoscut, file neexplorate, colturi drepte, șanse, oferte… Privește înainte, oferă zâmbet, scrie curat în prefață, i-al pe Isus că îndrumător și ajutorm iubire și pace… La sfârșit să închizi cartea fericit, cu un final victorios. La mulți ani!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: