Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cele mai nepotrivite cadouri pentru o femeie. Topul rușinos include chiar și periile de toaletă

Cele mai nepotrivite cadouri pentru o femeie. Topul rușinos include chiar și periile de toaletă

Cele mai nepotrivite cadouri pentru o femeie. Ce include acest top

Vrei să știi care sunt cele mai nepotrivite cadouri pentru o femeie? Pe un site britanic, mai multe persoane au dezvăluit produsele care au ajuns în topul rușinos. Multe dintre acestea au fost uimite să primească niște daruri care le-au dezamăgit total chiar din partea partenerilor de viață.

Discuția a fost lansată de o femeie care a dezvăluit că soțul ei i-a oferit o perie de toaletă drept cadou în ziua în care au aniversat 20 de ani de căsnicie. De aici a pornit o serie de postări din partea altor doamne și domnișoare care au completat și ele topul respectiv.

Care sunt cele mai nepotrivite cadouri pentru o femeie?

Un alt dar care i-a lăsat pe mulți cu gura căscată a fost o carte cu 1001 idei de rețete culinare. La prima vedere, nu pare o alegere atât de rea, însă femeia care a primit acest cadou se afla în acel moment la spital cu calculi biliari, adică mâncarea era ultimul lucru la care și-ar fi dorit să se gândească. Ea le-a încurajat și pe alte doamne implicate în discuție să dezvăluie care au fost cele mai nepotrivite cadouri pe care le-au primit de-a lungul timpului.

Printre comentariile pe care le-a primit, au fost întâmplări amuzante care au inclus surprize precum creme anti îmbătrânire, o carte intitulată „Cum să fii fericită” sau o tigaie.

„Care este cel mai nepotrivit cadou pe care l-ai primit? Eu am mai multe exemple. Pentru aniversarea noastră de 20 de ani de la nuntă, soțul meu mi-a cumpărat o perie de toaletă. Recunosc, era una pe care o căutam de multă vreme, dar totuși… pe bune?! Cu ani în urmă eram în spital, cu calculi biliari, și darul lui a fost o carte uriașă, cu 1001 de idei de rețete. Am încercat să nu mă supăr pe el, dar… Mi-ar plăcea să aflu ce cadouri ați primit și voi și să ne amuzăm”, a scris femeia care a pornit discuția pe site-ul respectiv, conform Daily Mail.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: