Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cele mai populare distracții online pentru pasionații de sport

Cele mai populare distracții online pentru pasionații de sport

Ești toată ziua cu ochii-n telefon, dai touch-uri pe tabletă sau scrollezi pe display-ul de laptop…mai ai timp și pentru hobby-urile tale, cum ar fi sportul? Ca să rezolvi această dilemă, îți prezentăm cele mai populare distracții online pentru pasionații de sport.

Pariuri virtuale pe jocuri de fotbal, baschet, curse

Vrei grafică 3D, suspense și multă adrenalină în compania sporturilor preferate? Ai la dispoziție pariuri virtuale, pe care le găsești pe site-urile de betting precum Betano, unde fotbalul online, baschetul online, cursele de mașini, cai sau ogari ating un nou nivel de atractivitate. Urmărești meciuri virtuale cu echipe reale (Liverpool, Milan, Highbury, Southampton) sau echipe imaginare (Studenții, Păunii) ș.a. Jocurile virtuale de la Betano sunt disponibile 24/7 și îți oferă clipuri realistice, pline de acțiune, realizate de cei mai populari provideri din industria de gaming. Alegi ce-ți place dintre jocuri online precum Football Streak, Football Penalty Duel, Football Cup Euro, Basket EuroLeague Legends, Greyhound Streak, Horses Streak, Nascar Streak.

Pariuri pe sporturi electronice

Ești maestru al jocurilor de playstation sau vrei să înveți strategii noi la League of Legends, Counter Strike: Global Offensive, Dota 2, Valorant, Rainbow Six, StarCraft II sau King of Glory? Ai ocazia să duci la un nivel superior pasiunea ta pentru jocuri de strategie. Pe site-urile de betting online găsești pariuri pe sporturi electronice. Mizezi pe marii maeștri din eSports și câștigi cu pariuri online esports. Alegi pariuri pe echipa câștigătoare, pe harta cea mai bună sau pe meciul ce aduce victoria. Ai multiple opțiuni de betting pe sporturi electronice, în funcție de specificul fiecărui joc: performeri, etape, runde, scor corect, kills, strategii de atac, înlocuiri, capturi, eliminări ș.a. De exemplu, la Betano poți să pariezi pe esports la IEM Rio, RMR Paris Major, Elisa Invitational – pariuri antepost pe Counter Strike: GO, la EMEA Masters pe League of Legends, la DreamLeague pe Dota 2 ș.a. Te distrezi cu pariuri online pe meciuri atractive cu jocuri celebre, precum Call of Duty, Rocket League, Arena of Valor.

Pariuri live

În topul distracțiilor online pentru pasionații de sport se află pariurile live, care combină confortul oferit de device-urile mobile cu emoția jocurilor în direct. Ești fan al transmisiunilor sportive live? Site-urile de sport betting îți oferă noi bucurii pentru hobby-ul tău. Alegi dispozitivul preferat (smartphone, tabletă, laptop, PC) și urmărești în live streaming sute de competiții sportive. De la fotbal, tenis, baschet, volei sau tenis de masă, până la sporturi mai exotice, precum baseball, snooker, badminton sau esports – poți să pariezi live, chiar în timpul desfășurării meciurilor. La Betano ai o gamă largă de pariuri sportive live, cu diverse opțiuni de pariere, ca să te distrezi mereu la cote maxime! Urmărește în direct meciurile pe care pariezi, ca să schimbi sau să modifici pariurile în timpul desfășurării partidei, pentru mai multe șanse de câștig.

Alege ce-ți place dintre aceste distracții online îndrăgite de pasionații sportului. Joacă responsabil, doar pe site-uri de pariuri sportive licențiate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini