Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cele mai scumpe trei parfumuri din lume

Cele mai scumpe trei parfumuri din lume

Cele mai scumpe parfumuri

O ținută elegantă nu poate fi completă fără parfum. Acesta îi aduce o notă de originalitate și de sofisticare purtătorului și este la fel de important ca alegerea oricărui element al unui outfit. Așa că nu este de mirare că există milioane de parfumuri din care putem alege, iar printre acestea se află și unele cu preț exorbitant, care pot ajunge să coste chiar cât o casă.

Producătorii de parfumuri creează mereu noi arome, noi sortimente, noi combinații, dar sunt unele branduri pe care și le pot permite doar starurile, afaceriștii sau persoanele cu venituri consistente, din moment ce ele pot ajunge să coste cât o vilă.

Iată topul celor mai scumpe parfumuri din lume

Cel mai scump parfum din lume este Golden Delicious by DKNY. Acesta costă nu mai puțin de un milion de dolari, așadar nu sunt prea mulți cei care își permit să plătească acest preț exorbitant. Dar de ce e așa scump? Sticluța în care se află este decorată cu 2.909 de pietre prețioase, mai exact 183 de safire galbene, 2700 de diamante albe, un safir Cabochon din Sri Lanka, 15 diamante roz din Australia, o turmalină turcoaz Paraiba din Brazilia, un rubin oval și un diamant galben “Canary”, unul extrem de rar. Prețul este plătit mai mult pe recipientul parfumului, decât pe lichidul în sine.

Cel mai scump parfum din lume costă cât o casă

Un alt parfum extrem de scump este Clive Christian – No. 1 Imperial Majesty. Acesta costă 215.000 de dolari. Motivul pentru care este așa scump este că a fost produs în ediție limitată, iar în toată lumea au existat doar zece sticluțe. Designul a fost realizat de Baccarat, iar parfumul are un diamant alb și în rest aur.

Pe locul al treilea se află “Les Larmes Sacrees de Thebes”, realizat de Baccarat. A fost un parfum în ediție limitată, motiv pentru care a fost scos la vânzare la un preț atât de mare: 6.800 de dolari pentru 30 ml de produs. Sticluța este în formă de piramidă, iar aromele sale includ iasomie, smirnă și tămâie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: