Redactia.ro
Home » Horoscop » Cele mai stângace zodii în iubire. Nu se pricep deloc la declarațiile de dragoste

Cele mai stângace zodii în iubire. Nu se pricep deloc la declarațiile de dragoste

Top 3 zodii care iubesc până la Dumnezeu, dar își ascund sentimentele de frică

Unele dintre semnele zodiacale sunt maestre în alegerea cuvintelor potrivite atunci când vine vorba despre declararea sentimentelor, însă există și nativi mai timizi, care preferă să-și manifeste afecțiunea prin acțiuni, nu prin multe cuvinte care sună frumos. Iată cele trei zodii care nu se pricep prea mult la vorbe atunci când vine vorba despre iubire!

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară obișnuiesc să facă tot posibilul pentru a le fi alături persoanelor iubite la bine și la greu, indiferent de provocările vieții.

Deși ar face orice pentru ca cei dragi să fie bine și fericiți, Fecioarele detestă să-și exprime sentimentele și nu reușesc întotdeauna să găsească exprimarea potrivită atunci când este vorba despre iubire. Fecioarele sunt de părere că dragostea este un sentiment care se demonstrează constant.

Vărsător

Indivizii născuți sub semnul Vărsătorului pot fi percepuți ca fiind distanți emoțional și reci. Această trăsătură poate fi cauzată de faptul că nu sunt foarte sinceri în ceea ce privește sentimentele lor interioare și nu se angajează în declarații romantice sau gesturi afectuoase față de partenerul lor.

În schimb, ei sunt buni la a-și aminti de detalii aparent nesemnificative pe care partenerul lor le-a menționat în trecut, demonstrând astfel atenție și interes față de persoana cu care sunt.

Rac

Indivizii născuți sub semnul Racului sunt deosebit de talentați în a oferi dragoste și sprijin necondiționat persoanei pe care o iubesc. În loc să se bazeze pe cuvinte dulci, aceștia preferă să își arate afecțiunea prin fapte concrete și să acorde atenție detaliilor care contează cu adevărat. De fapt, inima lor este prea mare pentru a se mulțumi doar cu gesturi superficiale, ei fiind hotărâți să demonstreze partenerului de viață cât de mult înseamnă pentru ei prin a-l pune mereu pe primul loc.

Când Racul se îndrăgostește, va fi generos cu cadouri impresionante și îi va oferi persoanei iubite ajutor necondiționat în orice problemă. În bine sau în rău, va fi alături de partenerul său cu trupul și sufletul său, arătându-și dragostea prin fapte, pentru a nu lăsa nicio îndoială asupra sentimentelor sale. Racul își dorește ca partenerul său să se simtă mereu iubit și înțeles, așa că este pregătit să depună mult efort pentru a asigura o relație minunată între ei.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: