Redactia.ro
Home » Știri » Cele trei lucruri pe care o femeie însărcinată le visează în timpul primului trimestru de sarcină

Cele trei lucruri pe care o femeie însărcinată le visează în timpul primului trimestru de sarcină

Când și cum se anunță sarcina la locul de muncă

Iată cele trei lucruri pe care o femeie însărcinată le visează în timpul primului trimestru de sarcină! Incredibil, dar adevărat. Care este explicația.

Cele trei lucruri pe care o femeie însărcinată le visează în timpul primului trimestru de sarcină

Perioada de sarcină se împarte în trei trimestre:

  • trimestrul 1 – până la 13 săptămâni și 6 zile;
  • trimestrul 2 – 14 săptămâni – 26 săptămâni;
  • trimestrul 3 – 27 săptămâni – 40 săptămâni sau până la naștere.

În timpul sarcinii, o femeie poate avea frecvent vise chiar de-a dreptul înspăimântătoare, dar e un lucru normal. O posibilă explicație ar fi faptul că ele se trezesc destul de des în timpul nopții din cauza că au nevoie să meargă la toaletă sau datorita arsurilor retrosternale, crampelor musculare sau durerii de spate, potrivit reginamaria.ro. Trezirile în timpul stadiului de somn REM cu miscări rapide ale ochilor in care apar frecvent visele vor face să își amintească mai bine aceste vise, potrivit sursei menționate.

Cele trei lucruri pe care o femeie însărcinată le visează în timpul primului trimestru de sarcină sunt broaște, viermi și plante în ghiveci, fapt atribuit dezechilibrului hormonal din timpul sarcinii, potrivit sfatulmedicului.ro.

Pe de altă parte, unele femei însărcinate pot visa că îngrijesc animale mici, cum ar fi câini sau pisici. Acest lucru ar putea însemna că instinctul lor de mamă e prezent, potrivit reginamaria.ro.

Totodată, visele în care fugi, cazi de la inălțime sau ești captiva intr-o camera pot semnifica teama că iti pierzi libertatea, iar alte vise, destul de frecvente, reflectă preocuparea legată de schimbarile la nivelul corpului tău sau în relatia ta. Unele gravide se gândesc că vor fi mai putin atragatoare in ochii lor sau ai partenerului, in timp ce altele se vor simti mult mai atractive din punct de vedere sexual, iar ambele stări emotionale pot duce la vise in care au o relatie sexuala cu un iubit din trecut. In plus, ele pot compensa in timpul somnului dacă in viata reală activitatea sexuala s-a redus in ultima perioada, potrivit sursei menționate mai sus.

De asemenea, unele gravide pot visa că partenerii reiau relații din trecut, lucru care s-ar putea traduce prin insecuritate și teama că ar putea pierde dragostea bărbatului lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: