Redactia.ro
Home » Știri » Celebră influenceriță, ucisă de un necunoscut. Cadavrul i-a fost abandonat într-un canal

Celebră influenceriță, ucisă de un necunoscut. Cadavrul i-a fost abandonat într-un canal

Celebră influenceriță, ucisă de un necunoscut. Crimă oripilantă în Mexic. O tânără cunoscută pe Instagram a fost găsită moartă într-un canal. Vinovatul nu a fost încă identificat de oamenii legii.

Celebră influenceriță, ucisă cu sânge rece. Cadavrul i-a fost abandonat într-un canal

O celebră influenceriță din Mexic a fost ucisă cu sânge rece. Fata în vârstă de 29 de ani a fost găsită aruncată într-un canal, iar acum polițiștii încearcă să dea de urmele criminalului. Victima era faimoasă pe Instagram, iar urmăritorii acesteia sunt în șoc, transmite wowbiz.ro.

Image result for influencerita ucisa

Este vorba despre Adriana Murritea, destul de celebră în Mexic, în mediul online. Presa străină scrie că tânăra s-a urcat într-o mașină,după ce a aterizat pe aeroportul din Guadalajara, iar crima a survenit la scurt timp. Trupul său neînsuflețit a fost găsit înrtr-un canal din Jalisco, la o oră distanță de aeroport.

Image result for influencerita ucisa

” Totul indică faptul că nu a luat un taxi, ci a fost preluată de o maşină privată, care i-a fost pusă la dispoziţie”, au transmis anchetatorii mexicani. Publicațiile din Mexic cred că în acest caz ar putea fi vorba și despre un cartel.

Ce au descoperit procurorii. Cum a fost ucisă influencerița

Procurorii care au făcut anchetă în acest caz spun că  influencerița a fost omorâtă prin ștrangulare. De asemenea, nu exclud și varianta de crimă organizată.

Image result for influencerita ucisa

 ”Funcționează sub diverse linii de investigație. Diferite locuri în care putem obține niște dovezi sau date de testare, dar spuneți-le că lucrăm din greu pentru a clarifica această infracțiune și, pe măsură ce avem mai multe informații, vom raporta”, a spus Solís Gómez, procurorul din acest caz.

Adriana Murietta avea peste 61. 000 de urmăritori. Promova firma Blau Branch, dar și o firmă de amenajări interioare.

O altă influenceriță ucisă cu sânge rece

În anul 2019, o influnceriță minoră, din SUA, în vârstă de 17 ani a fost ucisă de iubit. Bianca Devins era împătimită a jocurilor video. În cazul său criminalul avea 21 de ani și a omorât-o cu un cuțit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: