Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu, prima lovitură în lupta ei cu influencerițele! Christina ICH o reduce la tăcere

Oana Zăvoranu, prima lovitură în lupta ei cu influencerițele! Christina ICH o reduce la tăcere

Oana Zăvoranu, prima lovitură în lupta ei cu influencerițele! Christina ICH o reduce la tăcere

Oana Zăvoranu a pierdu prima lupăt în războiul cu influencerițele! Christina ICH a câștigat în instanță emiterea unei ordonanțe președințiale împotriva vedetei. 

Oana Zăvoranu, prima lovitură în lupta ei cu influencerițele

Oana Zăvoranu a început un război cu influencerițele pe canalul ei de Youtube. Vedeta nu a iertat pe nimeni și a spus tot ce a simțit despre fiecare persoană publică. De curând, ținta atacurilor a fost Cristina ICH, care a reacționat imediat la injuriile Oanei Zăvoranu.

Christina ICH a câștigat în instanță emiterea unei ordonanțe președințiale împotriva vedetei. Magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București au admis cererea Cristinei ICH și au obligat-o pe Oana Zăvoranu să înceteze desfășurarea acțiunilor defăimătoare la adresa acesteia, scrie cancan.ro.

”Admite cererea formulată de reclamanta Micu Cristina în contradictoriu cu pârâta Zăvoranu Ioana. Obligă pârâta ca, în mod provizoriu, să înceteze desfăşurarea de acţiuni defăimătoare la adresa reclamantei, prin intermediul reţelelor online de socializare sau prin alte mijloace, de natură să încalce drepturile la viaţă privată, demnitate, onoare şi reputaţie, până la soluţionarea acţiunii în fond, ce se va introduce în termen de 15 zile, sub sancţiunea încetării de drept a măsurilor dispuse. Executorie. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare, care se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia judecătorilor.

Reacția Oanei Zăvoranu nu a întârziat să apară. După aflarea sentinței dată de magistrați, Oana Zăvoranu a răspuns imediat pe contul ei de Instagram. Vedeta le-a transmis fanilor că avocații ei vor face apel în 5 zile și că lucrurile nu vor rămâne așa.

”A 5-a a câștigat să nu vorbesc de ea vreo 15-20 de zile. Adică Câh Kitch Balamuc. Ne vedem în apel. Am văzut că a făcut mare tam, tam, sărăcia. În timpul ăsta strâng multe chestii extrem de importante pe care nu vrea ca voi să le știți. Ceva tare de tot. Și să lămurim ceva foarte important. Câh Kitch Balamuc nu a câștigat nimic. Decât să nu mai vorbesc de ea o scurtă perioadă.

În termen de 5 zile, avocații mei fac apel și se merge mai departe. Nu am de plătit mimic așa că toate gloabele care visează bani de la mine, să se ia de grija asta că nu vede niciuna un șfanț de la mine. De fapt, asta e miza lor. Banii. Știu, sunt extrem de incomodă pentru că deschid ochii oamenilor, dar asta e. Alta mama nu mai face”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Oana Zăvoranu a avut deja cinci procese la finalul lui 2020

Oana Zăvoranu s-a ales cu cinci procese după ce influencerițele s-au săturat să fie în mor repetat atacate de vedetă. Oana Roman, Cristina ICH, Anda Adam, Alina Ceușan, dar și Adelina Pestrițu i-au declaray război actriței și s-au adresat instanței de judecată. Astfel, la finalul anului 2020, soția lui Alex Ashraf s-a ales cu cinci procese. Din cele cinci, vedeta a reușit performanța de a pierde doar unul, dar și în cazul acesta decizia nu este definitivă.

Fiecare din cele cinci vedete a înregistrat câte o acțiune la Judecătoria Sectorului 1 din București, care are ca obiect ordonanță președințială. Iar în dreptul ”pârâtului” figurează numele Oanei Zăvoranu.

Cele cinci influencerițe, respectiv Oana Roman, Cristina ICH, Anda Adam, Alina Ceușan și Adelina Pestrițu doresc ca instanța de judecată să îi interzică actriței să mai folosească, în public, numele lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: