Redactia.ro
Home » Monden » Celebru designer din țară, internat la Psihiatrie, după ce i s-a furat 1 milion de euro

Celebru designer din țară, internat la Psihiatrie, după ce i s-a furat 1 milion de euro

Flora Nastase la psihiatrie

Un celebru designer din România, cunoscut și sub denumirea de ”Regina Blănurilor”, a ajuns să fie internat la Psihiatrie, de două ori, după ce i-a fost furat un milion de euro. Mai exact, designerul și-a deschis mai multe afaceri și a început să investească bani la bursă, printr-un contract cu o firmă  deținută de broker-ul Cristian Sima. În anul 2012, acesta a fugit din țară cu averea mai multor vedete precum: Andreea Raicu, Irina Shrotter sau Tudor Chirilă.

Celebru designer din țară, internat la Psihiatrie, după ce i s-a furat 1 milion de euro

”Regina Blănurilor” după cum mai este cunoscută în lumea modei din România, a fost internată la Psihiatrie de două ori, după ce i s-a furat 1 milion de euro, care era toată averea ei. Mai exact, designerul Flora Năstase a ajuns într-un prag de sărăcie, după ce și-a investit banii la bursă, printr-un contract cu firma unui broker care a fugit mai târziu cu toți banii ei, dar și a mai multor vedete precum: Andreea Raicu, Irina Shrotter sau Tudor Chirilă.

Într-un interviu pentru impact.ro, Flora Năstase povestește că a încercat să-și facă dreptate în instanță, dar de 9 ani nimeni nu-i poate rezolva cazul.

”L-am pierdut, pentru că mi l-a furat o persoană, căreia nu îi face nimeni nimic! De 9 ani! Probabil că mi l-a furat în complicitate cu sistemul, altfel nu s-ar fi putut strecura atâția ani, fără să i se întâmple nimic, nici în urma petiției pe care am făcut-o în vara anului 2019. Nici măcar nu mi se dau informații din dosar, să aflu stadiul cercetărilor. Probabil toate acestea se întâmplă pentru a se prescrie fapta! Asta-i România hoților!”, și-a început Flora Nastse seria dezvăluirilor.

Image result for flora nastase

Flora Năstase: ”A trebuit să-mi adaptez viața la ceva ce nu mai trăisem până atunci”

Flora Năstase nu doar că a rămas fără avere, dar a rămas și cu o datorie de 10.000 de euro la stat, impozit pe profit, pe care ea singură a trebuit să-i achite. Așadar, pentru renumitul designer începea o viață nouă, trebuia să se adapteze la un trai precar cu care nu s-a mai confruntat până în acel moment.

Image result for flora nastase

”Ulterior, am început să înțeleg ce mi se întâmplă când am început să mă confrunt cu greutățile zilnice. Pe lângă faptul că suma reprezenta tot cash-ul meu, am rămas și cu un impozit pe profit pentru banii pe care mi i-a furat domnul Sima, de 10.000 de euro, care, fiind la stat, a trebuit să-i achit. Practic, am rămas într-o zi fără lichidități. A trebuit să-mi adaptez viața la ceva ce nu mai trăisem până atunci. A trebuit să sistez toate cheltuielile pe care le aveam”, a mai povestit Flora Năstase, pentru sursa menționată anterior.

Image result for flora nastase

Din cauza situației dificile cu care a început să se confrunte, Flora Năstase a dezvoltat stări de rău, și astfel a ajuns pe mâna medicilor psihiatri.

”În primul an nu am putut să mă concentrez nici pe afacere, pentru că mi-a fost foarte rău. Am fost doi ani la rând internată pentru această problemă. Am fost internată la Psihiatrie, la Obregia, de două ori. Cred că urmează să fac greva foamei, în fața Parchetului. Dacă va fi nevoie, o să fac și asta”, a mai dezvăluit designerul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: