Redactia.ro
Home » Știri » Un român este acuzat de furt în Irlanda după ce ar fi jefuit cutia milei. Cum proceda bărbatul

Un român este acuzat de furt în Irlanda după ce ar fi jefuit cutia milei. Cum proceda bărbatul

Un român este acuzat de furt în Irlanda după ce ar fi jefuit cutia milei

Un român este acuzat de furt în Irlanda după ce ar fi jefuit cutia milei. Un bărbat român este acuzat în Irlanda că a jefuit cutia milei, din mai multe biserici din comitetele Waterford și Cork. Vasile Chilimbir este acuzat de cinci frurturi, iar sumele sustrase sunt cuprinse între 5 și 15 lire sterline.

Un român este acuzat de furt în Irlanda după ce ar fi jefuit cutia milei.Cum proceda bărbatul

Un român este acuzat de furt în Irlanda după ce ar fi jefuit cutia milei. Un bărbat român în vârstă de 55 de ani, este acuzat în Irlanda pentru că ar fi jefuit cutia milei din mai multe biserici. Vasile Chilimbir este judecat în districtul Mallow, după ce ar fi sustras mai multe plicuri de bani din comitetele Waterford și Cork. Vasile este acuzat de cinci furturi, în Shanagarry, Carrigtwohill, Cloyne și Dungarvan, iar sumele sustrase sunt cuprinse între 5 și 15 lire sterline.

Conform surselor, Vasile Chilimbir pescuia plicurile din cutiile de donații, cu ajutorul unui fir în capătul căruia avea legat un cârlig. Detectivul David Kelleher a declarat în instanță că poliția nu se opune eliberării pe cauțiune, dacă bărbatul român acceptă să respecte condițiile eliberării. Mai mult, acesta a menționat că ancheta este în desfășurare și că românul ar putea fi acuzat de alte infracțiuni. Următoarea înfățișare va avea loc pe 11 martie 2021.

Patru români acuzați că au furat 4.500 de telefoane

Anchetatorii au arestat patru români din Alba cu vârste cuprinse între 25 și 55 de ani, aceștia fiind acuzați că au furat 4.5000 de telefoane mobile într-o singură noapte. Judecători Curții de Apel Alba Iulia au emis un mandat de arestare, iar toți cei implicați au fost deja condamnați. „La dată de 08.12.2019, persoana solicitată, împreună cu alte persoane, au pătruns în incinta sediului profesional al Companiei A1 TELEKOM Austria AG, din localitatea Hagenbrunn, Austria, de unde au sustras un număr de 4.500 de bucăţi telefoane mobile marca Samsung, Apple şi Huawei, cauzând prejudiciul în suma de aproximativ 3,3 milioane euro”, se arată în mandatul european emis pe numele românului.

Cei patru români sunt în spatele gratiilor la Einsenstadt , dar nu vor să facă nicio declarație , iar bunurile furate sunt de negăsit. Doi dinte români au fost deja condamnați în luna noiembrie 2020. Bărbatul în vârstă de 55 de ani, din județul Alba a primit 4 ani de închisoare, iar un tânăr de 28 de ani a primit cinci ani și jumătate. Bărbații au fost echipați cu hamuri și cabluri, după care au urcat pe acoperișul depozitului păzit și securizat. Aceștia au făcut o gaură și cu coborât în interior, furând 4.500 de telefoane.Cele 4.500 de telefoane care cântăreau aproape 2 tone au fost urcate pe acoperis cu cabluri apoi scoase peste gardul depozitului. Purtătorul de cuvânt al Poliției din Viena a declarat, că au fost localizate doar câteva telefoane furate în Serbia și România.

Totodată, acesta a menționat  că întreaga operațiune a fost atent planificată, iar hoții chiar au închiriat în apropiere un depozit în care au dus telefoanele furate pentru o perioadă scurtă de timp. Aici au fost ambalate și ascunse în mai multe obiecte și apoi transportate în afara Austriei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: