Redactia.ro
Home » Știri » George Simion este acuzat de furt. Ce ar fi făcut liderul AUR pentru a intra în politică

George Simion este acuzat de furt. Ce ar fi făcut liderul AUR pentru a intra în politică

George Simion este acuzat de furt

George Simion este acuzat de furt. Este un adevărat scandalul în partidul AUR după ce liderul Alianței pentru Unirea Românilor a fost acuzat de furt și înșelăciune. Se pare că George Simion și-a însușit acronimul AUR cu care a candidat la alegerile Parlamentare 2020, creând confuzie în rândul electoratului rrom.

George Simion este acuzat de furt. Ce ar fi făcut liderul AUR pentru a intra în politică

George Simion este acuzat de furt. Liderul Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion este acuzat de furt și înșelăciune, după ce și-ar fi însușit acronimul AUR cu care a candidat la alegerile Parlamentare 2020, creând confuzie în rândul electoratului rrom. Așadar, ar fi ajuns 10% dintre rromi să voteze un partid ai cărui membru a făcut declarații rasiste la adresa etniei țigănești. Totodată, organizația rromilor a înregistrat la OSIM acronimul AUR și a declarat că va da în judecată noul partid care între timp a intrat în Parlament. „Vreau să-i dau în judecată, pentru că aceşti oameni au adus un prejudiciu foarte mare atât în rândul membrilor Alianţei pentru Unitatea Rromilor, cât şi în partea electoratului. Au creat o confuzie. Au luat denumirea de AUR conştienţi că toţi ai noştri ştiu de AUR. 10%, chiar un 15%, datorită la ai noştri„, a declarat Alecu Ionel, președintele Alianței pentru Unitatea Rromilor.

Alecu Ionel, președintele Alianței pentru Unitatea Rromilor a precizat că acronimul AUR a fost creat de rromi în 1996, iar sub această siglă a participat la alegerile locale și parlamentare din ultimii 24 de ani. ”Toţi ne-ar fi acuzat pe noi, pentru că noi suntem cei care furăm. Pentru că noi, romii, aşa ne-am născut, că suntem hoţi din naştere„, a mai explicat Alecu Ionel.

Referitor la acest lucru, George Simion, liderul Alianța pentru Unitarea Românilor a declarat că nu are ce să facă, ci doar instanța ar putea face lumină în acest caz. „Din câte ştiu eu, ei sunt AURr, după cum le spune şi etnia, şi nu sunt partid, sunt ONG. Noi suntem aprobaţi ca partid politic, de către Tribunalul Bucureşti şi de către toate instanţele României. Acum, ce să le fac domnilor? Să decidă instanţa”, a explicat George Simion. Totodată, Alecu Ionel este înverșunat pe faptul că unii dintre membrii AUR ar fi făcut declarații rasiste, menționând că sunt un partid de extremișri și ultra-naționaliști.

Cum s-a format partidul AUR

Alianța pentru Unirea Românilor este un partid politic înființat în septembrie 2019 de către activistul unionist și candidatul de la alegerile parlamentare 2020, George Simion. Partidul este considerat de dreapta, promovând un mesaj antimaghiar, antioccidental și antimască. În 24 ianuarie, AUR și-a lansat programul politic, cuprinzând unirea cu Republica Moldova, libertarea personală, religioasă, economică, politică, stat de drept, justiție independentă și funcțională, egalitate în fața legii, egalitate de șanse, transparență și responsabilitate.

Reprezentanții partidului au precizat că doresc sp poziționeze România ca lider în Europa Centrală și de Est în cadrul Uniunii Europene. Partidul AUR se consideră pro-NATO și a declarat că integrarea Moldovei în România reprezintă consolidarea flancului estic al Nato, propunându-și o abordare contractualistă a politicii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: