Redactia.ro
Home » Știri » Liderul AUR, apariție de senzație în Parlament. Ce mască a purtat George Simion

Liderul AUR, apariție de senzație în Parlament. Ce mască a purtat George Simion

GALERIE FOTO (2) Liderul AUR, apariția de senzație în Parlament.

Liderul AUR, apariție de senzație în Parlament. George Simion, liderul partidului AUR i-a șocat, duminică, pe toți cei prezenți în Parlament. Președintele României a convocat Parlamentul luni, iar noii aleși au început să-și preia mandatele, dar este nevoie de validarea lor.

Liderul AUR, apariție de senzație în Parlament. Ce mască a purtat George Simion

Liderul AUR, apariția de senzație în Parlament. Luni, liderii partidelor și-au însoțit colegii în Parlament, duminică, pentru preluarea oficialp a mandatelor în noul legislativ. Deputații și senatorii aleși au fost nevoiți să treacă de prima etapă, birocratică, pentru preluarea noului mandat, astfel, fiecare a venit cu promisiuni pentru alegători. Unii dintre ei au întâmpinat probleme cu orientarea în Palatul Parlamentului.

De asemenea, și cei de la partidul AUR au avut probleme, dar liderul AUR, și-a făcut o apariție de senzație. George Simion le-a captat atenția celor din jur, purtând o mască transparentă. „Suntem noi, învățăm și până la urmă, nu este așa de complicat, este o clădire făcută de poporul român pentru poporul român”, a răspuns George Simion.În ceea ce privește masca sa, Simion a spus că este regulamentară, conformă, susținând că îi va face cadou o mască similară și lui Marcel Ciolacu.

Cu toate astea, nu toți au respectat măsurile de protecție împotriva coronavirusului. Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Polițiștilor, deputat din partea PSD, a venit cu o adeverință care arăta că este scutit de obligativitatea purtării măștii de protecție.

Masca purtata de George Simion
George Simion

Promisiunile făcute de veterani

Deputații și senatorii aleși le-au făcut multe promisiuni alegătorilor, în lupta pentru preluarea noului mandat. Printre ei s-a aflat și fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea. „Așa cum am promis, voi fi în continuare vocea oamenilor din București și din întreaga țară, mă voi alătură colegilor mei pentru a susține proiecte foarte benefice pentru români. Chiar dacă noi am câștigat alegerile, după cum ați văzut, puterea s-a împărțit între partidele care au pierdut aceste alegeri”, a declarat Gabriela Firea, senator ales al PSD. Întrebată dacă se mai vorbește de boicot în grupurile PSD, Gabriela Firea a declarat că nu s-a discutat despre această posibilitate. . „În schimb, am discutat cum putem să-i apărăm pe români de abuzurile puterii în parlament”, a mai spus ea.

De cealalată parte, și Ludovic Orban, deputat ales de PNL a mers duminică la Palatul Parlamentului. Acesta a spus că este o adevărată onoare pentru el să poată reprezenta cetățenii români pentru următorii patru ani. „În acești patru ani voi face aceleași lucruri pe care le-am făcut de-a lungul carierei mele publice, voi servi românii cu bună-credință, dedicare și tot profesionalismul”, a promis fostul prim-ministru.

Dan Barna, deputat USRPLUS a declarat că acest partid înseamnă un mare progres în Parlament. Totodată, Claudiu Năsui a spus că România are nevoie de o reformă structurală, reală, promițând că va face acest lucru în următorii patru ani. „Este un nou mandat pe care vrem sa-l folosim în interesul oamenilor, cu legi care să nu mai modifice peste noapte toate lucrurile, astfel încât oamenii să aibă predictibilitate și, de asemenea, să avem o guvernare care să schimbe România și oamenii să nu își mai dorească să mai plece din țară”, a comentat Florina Presadă, senator reales USRPLUS.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: