Redactia.ro
Home » Știri » Celebru influencer, răpus de Covid-19. Ultimul mesaj trimis de tânăr milioanelor de urmăritori

Celebru influencer, răpus de Covid-19. Ultimul mesaj trimis de tânăr milioanelor de urmăritori

Un tânăr influencer, din Ucraina, care nu credea în coronavirus a murit după ce s-a infectat în timpul unei vacanțe în Turcia. Fosta soție a bărbatului în vârstă de 33 de ani a dat vestea tragică urmăritorilor lui.

Un influencer a murit de coronavirus

Dmitriy Stuzhuk, un tânăr influencer din Ucraina, dar și antrenor de fitness,  care nu credea în coronavirus a murit după ce s-a infectat în timpul unei vacanțe în Turcia. Acesta avea 33 de ani, iar fosta soție și mama celor trei copiii ai lor, i-a anunțat cei 1 milion de următori, despre tragicul eveniment. Virusul se pare că i-a cauzat complicații la inimă, informează stirileprotv.ro

Influencerul s-a trezit cu gâtul umflat

Stuzhuk a bănuit că s-a infectat după ce s-a trezit cu gâtul umflat și avea dificultăți de respirație. După ce s-a infectat, Dmitriy și-a avertizat simpatizanții pe social media.

„Eu nu credeam că există Covid până când m-am îmbolnăvit. Covid-19 nu este o boală de care scapi repede, este grea”, spunea tânărul.

Când s-a întors în Ucraina a făcut un test de Covid-19, care a ieșit pozitiv, după care a fost internat. A avut nevoie de un ventilator pentru a respira, iar după 8 zile a fost externat. În scurt timp însă a ajuns iar la spital, pentru că starea lui s-a agravat.

Medicii spun că acesta a intrat în moarte clinică și nu au mai putut face nimic pentru el.

Dmitriy Stuzhuk, 33 de ani, era antrenor de fitness și promova un stil de viață sănătos și sportiv celor 1 milion de urmăritori ai săi.

Nu este de  glumă cu coronavirusul

Un tânăr de 21 de ani din Statele Unite, influencer pe rețeaua de socializare TikTok, a fost infectat, in martie, cu coronavirus după ce a lins ca un vas de toaletă în cadrul unei provocări denumite „Cooronavirus Challenge”, informează The New York Post.

Tânărul, denumit Larz pe TikTok, a postat pe Twitter un clip video cu el însuși pe un pat de spital din Beverly Hills, și a anunțat că a fost diagnosticat cu COVID 19.

„Am fost testat pozitiv cu coronavirus”, a spus tânărul de 21 de ani. Contul de Twitter a fost suspendat ulterior.

Acest anunț vine la două zile după ce influencerul a postat un clip video în care linge un vas de toaletă publică, în cadrul unei noi provocări asupru criticată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: