Redactia.ro
Home » Știri » Celebrul actor Robert Forster, a murit la vârsta de 78 de ani

Celebrul actor Robert Forster, a murit la vârsta de 78 de ani

GALERIE FOTO (7) Celebrul actor Robert Forster, a murit la vârsta de 78 de ani

Robert Forster, a murit. Actorul american Robert Forster a încetat din viață la vârsta de 78 de ani în Los Angeles. Actorul a murit în urma cancerului cerebral.

Celebrul actor Robert Forster, a murit la vârsta de 78 de ani

Robert Forster, sctorul cunoscut din producția „Jackie Brown” sau din serialele „Twin Peaks”, a încetatd din viață vineri, chiar în ziua când a lansat cel mai recent film al său. Actorul a murit în locuința sa din cauza cancerului cerebral. Vestea morții a venit din partea agentului său, chiar în ziua în care era lansat pe platforma Netflic ultimul film în care a jucat, și anume „El Camino: A Breaking Bad Movie”.

Robert Forster era cunoscut pentru rolurile sale secundare interpretate în anii 60. De asemenea, acesta a fost nominalizat la pentru premiul Oscar pentru rolul Max Cherry din filmul lui Quentin Tarantino „Jackie Brown”, din 1997.

Forster a finalizat trei proiecte suplimentare în 2019

Talentul lui Forster a atras atenția regizorului John Houston, care l-a ales să joace în filmul „Reflection in a Goledn Eye”. Ulterior, actorul a jucat în filmul renumitului regizor Haskell. Wexler în „Medium Cool”. Printre cele mai vizionate au fost serialul „Banyion” și filmele „Alligator” și „American Perfekt”.

Forster l-a jucat recent pe tatăl lui Tim Allen din Lasst. Man. Standing, rol pe care acesta l-a adorat deoarece acesta era un serial de comedie. În 2019, actorul Robert Forster a finalizat trei proiecte suplimentare, „El. Camino”,”A breaking. Bad. Movie”, ‘Amazing Stories” și „Werewolf”, regizate de Steven Spielberg.

Actorul era căsători cu Denisa Grayson, cu care avea patru copii, Bobby, Elizabeth, Kate și Meghan.

Citeste si:Se deschide primul magazin alimentar de stat din Capitală

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: