Redactia.ro
Home » Monden » Celebrul cântăreț s-a transformat în femeie de dragul unui show. Îl recunoașteți?

Celebrul cântăreț s-a transformat în femeie de dragul unui show. Îl recunoașteți?

GALERIE FOTO (3) Tavi clona de nerecoscut

Tavi Clonda a acceptat provocarea de a participa în show-ul “Te cunosc de undeva”. Cântărețul a trecut printr-o schimbare majoră chiar de la prima apariție pe TV a emisiunii. Tavi își dorea de mult să participe la această emisiune. Schimbările pe care a trebuit să le facă i-au luat prin surprindere chiar și pe membrii familiei

Cum arată Tavi Clonda transformat în femeie. Este de nerecunoscut

Soțul Gabrielei Cristea a acceptat provocarea celor de la Antenă. Încă din prima emisiune, fanii au fost surprinși cât de în serios și-a luat Tavi rolul de femeie. Cântărețul își dorea de multă vreme să facă parte din acest proiect, iar când i s-a oferit șanșa, nu a stat pe gânduri.

“Am fost foarte fericit, îmi doream de foarte mult timp să lucrez într-un proiect de genul ăsta. Am primit cu o bucurie enormă propunerea de a participa, dar şi cu o responsabilitate foarte mare, pentru că mi-am dat seama că nu va fi uşor, dar ce se poate realiza foarte uşor în viaţă şi sã aibă efect mare?”, a mărturist Tavi Clonda.

trasnformare tavi
Trasnformarea lui Tavi

La ce a renunțat Tavi Clonda pentru emisiune. Nimeni nu l-a convis să facă acest gest în 15 ani

Artistul este um profesionist și vrea să să fie cel mai bun din show. Pentru a putea semăna cât mai mult cu vedetele pe care le are de interpretat a decis să îți radă barba. Tavi este de nerecunoscut fără barba pe care o are de 15 ai. După acest gest el pare că a întinerit cu câțiva ani buni.

Tavi mai spus că “cel mai tare îmi e frică de tocuri şi de faptul cã va trebui sã îmi dau barba jos dupã 15 ani. O sã fie foarte distractiv, pentru alţii, pentru mine nu!”

tavi clonda fara barba
Cum arată Tavi Clonda fără barbă

Cel de-al 15-lea sezon aduce un format ușor schimbat. Vor fi trei perechi de concurenți ce vor face echipă. Monica Anghel revine pe scenă, de data aceasta alături de bunul său prieten, Marcel Pavel. Romicã Ţociu va face echipă cu Adriana Trandafir, în vreme ce Liviu Vârciu va concura din nou alături de Andrei Ștefănescu, iar Cãtãlina Grama Jojo, Adda, AMI, Tavi Clonda şi Toto Dumitrescu vor evolua solo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: