Redactia.ro
Home » Monden » Celia a dezvăluit sexul bebelușului. Artista va deveni mamă pentru a doua oară

Celia a dezvăluit sexul bebelușului. Artista va deveni mamă pentru a doua oară

GALERIE FOTO (3) Celia a dezvăluit sexul bebelușului.

Celia a dezvăluit sexul bebelușului. Artista este însărcinată pentru a doua oară, iar la începutul anului viitor va aduce pe lume un bebeluș. Recent, Celia a dezvăluit sexul copilului. Vedeta este în culmea fericirii!

Celia a dezvăluit sexul bebelușului. Artista va deveni mamă pentru a doua oară

Celia a dezvăluit sexul bebelușului. Vedeta este extrem de fericită, mai ales acum că va deveni mamă pentru a doua oară. Dorința artistei de a deveni mamă pentru a doua oară s-a îndeplinit. Recent, Celia a dezvăluit că este însărcinată cu o fetiță, în urmă cuu șapte ani aducând pe lume un băiat. Referitor la numele pe care îl va purta micuța, artista a spus că are mai multe variante, dar nu s-a decis asupra uneia. „Se pare că vine o fetiță. Ne este foarte greu să decidem numele pentru fetiță. Avem vreo 7-8 variante și nu putem să ne hotărâm și am zis că lăsăm timpul. În momentul când nu o să mai avem ce să facem, va trebui să decidem.”, a declarat Celia la Antena Stars.

Artista a trecut printr-o perioadă dificilă, după ce a pierdut două sarcini, motiv pentru care este îngrijorată de parcursul sarcinii actuale. Cu toate astea, medicul Celiei i-a spus că are o sarcină sănătoasă. „Am avut ceva interdicții la început, având în vedere faptul că eu am mai pierdut sarcini, dar domnul doctor a spus te rog să te consideri o mămică cu o sarcină sănătoasă. Știa că mă gândesc și știe că mi-a fost teamă o perioadă și încercam să mă bucur, dar mi-era frică să mă bucur. Pierdusem deja două sarcinii (…) Am mai avut două intervenții pe uter.”, a declarat Celia în cadrul unei emisiuni TV.

Vedeta este însărcinată în cinci luni și se mândrește cu burtica de gravidă, mărturisind că este bucuroasă că fiul ei va avea un prieten de joacă. Cântăreața a declarat că nu își face problemme dacă s-a îngrășat, luând în greutate nouă kilograme. Prima dată când a devenit mămică a luat în greutate 23 de kilograme. „Am pus nouă kilograme. (…) Cu Angelo am pus 23 de kilograme și mă aștept undeva tot acolo.”, a mai adăugat artista în cadrul aceleiași emisiuni TV.

Celia și familia sa nu s-au mai putut întoarce în Australia

Celia și soțul său se află blocați în România de aproape doi ani, din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Cei trei locuiesc în Australia, dar criza sanitară i-a impiedicat să se întoarcă. „Soțul meu iubește Australia, pentru el acolo este acasă. Îi este la suflet România, dar el crede că pentru viitorul copiilor noștri este mai bine în Australia. Aproape de 2 ani, noi nu am mai putut să mergem acolo pentru că avem afaceri în România și Australia a fost foarte, foarte strictă la zboruri. doar 40 de persoane pe zi pot să intre în Queensland, unde locuim noi, unde este familia soțului meu”, a spus Celia.

Autoritățile australiene sunt extrem de stricte cu privire la cine intră și iese din țară, iar Celiei i-a fost imposibil să poată ajungă acolo. Totodată, artista a fost și printre cei pe care coronavirusul i-a afectat direct, aceasta fiind internată două săptămâni în spital. „Este important să fim și aici în România pentru că am intrat în afaceri care necesită timpul și implicarea noastră. Oricât de dor ne-ar fi de Australia și oricât de bine ne-ar fi acolo, au fost exagerat de stricți legat de turism și nu a putut să intre nimeni, nici cetățenii australieni. (…) Momentan nu putem să mergem, poate la anul sau la final de an. Va fi mai grea întoarcerea, pentru că trebuie să arătăm contracte de muncă. Orice cetățean australian nu mai are voie să iasă din țară pentru vacanță. Trebuie să dovedească că are muncă de făcut și pleacă cu un scop bine stabilit”, a explicat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: