Redactia.ro
Home » Monden » Celia se confruntă cu probleme de sănătate în ultimele zile de sarcină. „Sunt niște dureri foarte puternice..”

Celia se confruntă cu probleme de sănătate în ultimele zile de sarcină. „Sunt niște dureri foarte puternice..”

GALERIE FOTO (2)

Mai sunt doar câteva zile până în momentul în care Celia va deveni mămică pentru a doua oară, iar artista este mai fericită ca niciodată. Din păcate însă, nu se poate bucura din plin de aceste clipe, deoarece întâmpină probleme de sănătate. Are dureri destul de puternice, care vor trece doar atunci când va naște.

Celia se confruntă cu probleme de sănătate în ultimele zile de sarcină. „Sunt niște dureri foarte puternice..”

În urmă cu jumătate de an, Celia anunța mai fericită ca niciodată că va deveni mamă pentru a doua oară. Și-a unit destinul cu Ardeli Ancuța în anul 2013, iar soarta i-a binecuvântat cu un băiețel minunat, care acum va deveni frate mai mare. După multe încercări și o sarcină pierdută în urmă cu trei ani, artista și soțul ei au anunțat public această mare bucurie.

„E o binecuvântare faptul că după lungi încercări am reușit. Puterile Cerești să fie zid puternic de protecție pentru familia mea, e dorința pe care o am de ziua mea, căci familia noastră se mărește cu încă un suflețel.”, a scris artista în dreptul imaginilor în care apare alături de soțul ei, etalându-și burtica proeminentă.

Sarcina Celiei a fost una ușoară, dar ultimele zile sunt foarte dificile pentru ea. Are dureri din cauza unui nerv care este atins de fiica ei, așadar îi este foarte greu să se odihnească sau să se miște. Alege însă să rămână pozitivă și să aștepte cu nerăbdare momentul în care-și va strânge în brațe micuța, mai ales că mai este foarte puțin până atunci.

„Voiam să vă mulțumesc pentru tot. (…) Într-adevăr, este o perioadă destul de grea. Sunt ultimele zile înainte de a naște. Burtica mea este imensă, abia dorm. Din 40 în 40 de minute mă trezesc pe timp de noapte pentru că sarcina mea apasă pe un nerv și sunt niște dureri foarte puternice, destul de puternice chiar. Mai am foarte puțin și trece și asta. Abia aștept!”, le-a povestit Celia fanilor de pe Instagram.

Ce nume va purta fetița Celiei

Pentru că mai e atât de puțin până când micuța Celiei va veni pe lume, artista a făcut tot posibilul ca totul să fie pregătit din timp. Camera în care bebelușa va sta a fost deja aranjată în cel mai mic detaliu. A ales deja și numele fetiței, pe care l-a împărtășit bucuroasă cu publicul său.

Pe această cale, artista a mărturisit că nu are emoții legate de momentul în care va deveni mamă pentru a doua oară, căci este convinsă că se va descurca de minune în această ipostază.

„Voi naște prin cezariană și o va chema Clara Maria. Cred că mă voi descurca mai bine cu ea în brațe decât cu ea în burtică”, a mai declarat artista recent.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: