Redactia.ro
Home » Monden » Celine Dion are probleme de sănătate. Artista și-a anulat show-urile din Las Vegas

Celine Dion are probleme de sănătate. Artista și-a anulat show-urile din Las Vegas

GALERIE FOTO (5) Celine Dion are probleme de sănătate.

Celine Dion are probleme de sănătate. Celebra artistă și-a întristat fanii din Los Angeles care abia așteptau să participe la concertul său. Celine Dion i-a anunțat că a fost forțată să-și amâne deschiderea rezidenței sale muzicale și mai multe spectacole din cauza unor probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu artista?

Celine Dion are probleme de sănătate. Artista și-a anulat show-urile din Las Vegas

Celine Dion are probleme de sănătate. Este una dintre cele mai bune voci din întreaga lume, iar milioane de oameni din întreaga lume și-ar dori să o asculte live. Celine Dion și-a anunțat fanii că a fost nevoită să anuleze o serie de concerte din Las Vegas din cauza unor probleme de sănătate.

Potrivit acesteia, se confruntă cu spasme musculare persistente care o împiedică să mai susțină vreun concert. „Sunt atât de tristă, inima mea e frântă”, a spus Celine într-un comunicat. „Eu și echipa mea am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni și faptul că nu vom putea deschide în noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte. Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas și AEG au lucrat non-stop pentru a pregăti acest nou show de ultimă generație, absolut frumos. Mă simt atât de rău că îi dezamăgesc și îmi pare deosebit de rău că mi-am dezamăgit toți fanii care și-au făcut planurile să vină în Las Vegas. Acum, trebuie să mă concentrez să-mi revin … Vreau să depășes această situație cât mai repede”, a spus Celine Dion.

Artista lucreaz în prezent și la un documentar despre viața și cariera ei. Celine a făcut anunțul pe Instagram. „E oficial! Începem să lucrăm la documentarul meu oficial, unul care este foarte personal și care va arăta tuturor o parte din mine pe care nu au mai văzut-o niciodată”.

Cântăreața urma să înceapă o nouă serie de concerte, intitulată Céline, care ar fi avut loc la locația Resorts World Las Vegas luna viitoare. Concertele programate pentru perioada 5-10 noiembrie și 19-5 februarie vor fi reluate. De-a lungul anilor, Celine Dion a rămas o artistă principală pentru Las Vegas. În 2003, aceasta și-a organizat spectacolul A New Day la Palatul Caesar, cea mai mare reședință de concert din toate timpurile. În acel an, artista a lansat primul ei album în șase ani, Courage. Un turneu mondial cu același nume a început în 2019, dar a fost întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus.

Când vine Celine Dion în România

Celine Dion are milioane de fani în România, iar aceștia se întreabă când vor avea ocazia să participe la un concert susținut de ea în București. Concertul lui Celine Dion a fost din nou amânat din cauza coronavirusului. Vedeta a anunțat că turnerul său „Courage World Tour”, va avea loc abia în 2023, iar concertul în România se va ține pe 11 iunie 2023.

Biletele care au fost deja cumpărate își păstrează valabilitatea. „De-abia așteptam să vă văd în această vară în Europa, dar din păcate, din cauza acestei situații care există în lume, lucrurile se tot amână. Dar vă rog, nu vă pierdeți speranța! Avem mari speranțe că vom organiza concertele în 2023. De-abia aștept să vă văd! Până atunci, rămâneți în siguranță, fiți sănătoși! 2023, pregătește-te!”, este mesajul pe care Celine Dion l-a transmis fanilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: