Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată Celine Dion fără machiaj. Fanii au rămas surprinși

Cum arată Celine Dion fără machiaj. Fanii au rămas surprinși

GALERIE FOTO (2) Celine Dion

Cu toate că și-a anulat multe concerte, din cauza pandemiei, inclusiv cel în România, din iulie, Celine Dion păstrează în continuare legătura cu fanii pe rețelele sociale. Artista a postat, luni, o poză pe Instagram în care le arată celor peste patru milioane de următori cum este nemachiată.

Cum arată Celine Dion nemachiată

Când nu este pe scenă, mai ales acum din cauza pandemiei, Celine Dion păstrează legătura cu fanii pe rețelele sociale. Canadianca de 52 de ani a postat de curând o fotografie în care apare îmbrăcată sport, așezată lângă o iarbă și fără pic de machiaj.

Celine Dion

Sursă foto: Instagram Celine Dion 

Cu acest prilej, cântăreața le-a adresat un mesaj fanilor. ”În aceste timpuri dificile, este și mai important să ne amintim de toate lucrurile pentru care suntem recunoscători. Sper că vă aflați în momente de pace, fericire și dragoste, azi și în toate zilele”, a scris Céline Dion.

Cum au reacționat fanii

Fanii au venit cu reacții de apreciere la adresa artistei. Au complimentat-o pentru felul în care arată.

“Ești minunată!”, “Frumoasă și în interior și la exterior! Jos pălăria!”, “Ești atât de frumoasă naturală!” sau “Arăți incredibil!” – sunt doar câteva din miile de comentarii lăsate de internauți pe pagina artistei.

Céline Dion și-a anulat concertul de la București

Din cauza pandemiei, Céline Dion a fost nevoită să renunţe la concerte, iar printre cele pe care le-a anulat se numără și cel de la București. Show-ul urma să aibă loc în 29 iulie 2020, pe Arena Națională. Spectacolul din România a fost reprogramat pentru 25 iulie 2021.

Celine Dion a trecut prin clipe grele

Anul acesta artista a fost lovită din nou de o veste extrem de tristă. Mama sa, în vârstă de 92 de ani, a decedat.

Marea noastră familie de locuitori ai Quebecului deplânge o femeie remarcabilă, generoasă şi iubitoare care şi-a consacrat întreaga viaţă familiei sale”, a scris premierul Quebec-ului pe Twitter.

Avem o singură mamă, iar cea care a crescut şi călăuzit una din cele mai mari voci ale lumii s-a stins”, a transmis, la rândul, său ministrul patrimoniului canadian Steven Guilbeault. Apropiații lui Celine Dion  au spus că aceasta este devastată de durere, mai ales că, pe 14 ianuarie 2016,  și-a pierdut soțul, pe celebrul Rene Angelil.

Therese Dion, supranumită în provincia canadiană francofonă „Maman Dion”, a avut 14 copii, Celine Dion fiind cea mai mică (născută în 1968). Ea i-a lansat şi cariera viitoarei cântăreţe cu aproape 250 de milioane de albume vândute, trimiţându-i o casetă impresarului (şi viitorul soţ al Celinei) Rene Angelil, pe când Celine avea 12 ani.

Therese Dion a avut timp de câţiva ani o emisiune culinară la televiziune, şi-a vândut creaţiile culinare sub marca „Les pâtés de Maman Dion” şi a înfiinţat „Fundaţia Mama Dion” (Fondation Maman Dion), pentru a ajuta copii defavorizaţi din Quebec să urmeze şcoala.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: