Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cercetat pentru omucidere prin neglijență. Ce s-a întâmplat în timpul unei partide de amor

Cercetat pentru omucidere prin neglijență. Ce s-a întâmplat în timpul unei partide de amor

Cercetat pentru omucidere prin neglijență. Totul s-a întâmplat în timpul unei partide de amor.

Oliver Dietmann, 46 de ani, este cercetat pentru omucidere prin neglijență. Bărbatul din Germania a consumat împreună cu partenera sa 4 sticle de vin, și încă câteva pahare de schnapps. Îmbătați de aromana alcoolului, cei doi au încercat să folosească legume pe post de jucării sexuale. Însă, planul nu a funcționat așa cum își imaginau.

Citește și: Șocant. Un bărbat și-a călcat tatăl cu mașina și a fugit

Bărbatul a declarat ulterior că ei foloseau legume pe posta de jucării sexuale dintotdeauna, mai exact de 5 ani de când a încut relația lor.

Cercetat pentru omucidere prin neglijență. S-a întâmplat în timpul unei partide de amor

După ce au consumat băuturile alcoolice, cei doi au luat un castravete și au mers în dormitor. Pentru plăcerea iubitei sale, Oliver i-a băgat leguma în gură. Dintr-o dată a simtțit un miros de fum. Victima, Rica Varna, în vârstă tot de 46 de ani, a stat singură în dormitor timp de câteva minute bune, cu castravetele în gură.

Oliver a povestit la tribunal exact cum s-au petrecut lucrurile:

”I-am pus castravetele în gură. Dar, dintr-o dată am simțit că vine miros de fum din bucătărie. Am uitat că am pus o bucată de carne la prăjit pentru câinele meu. Am fugit în bucătărie, mi-am hrănit câinele, iar apoi am mers în bacon și am fumat o țigară. Când m-am întors în dormitor, Rica era inconștientă., a declarat Oliver conform dailymail.co.uk

Bărbatul în vârstă de aproximativ 50 de ani, este cercetat, iar dacă se va găsi vinovat riscă până la 5 ani de închisoare.

Loading...