Redactia.ro
Home » Monden » Cezar Ouatu își dorește să devină tată! Declarații uluitoare despre relația lui

Cezar Ouatu își dorește să devină tată! Declarații uluitoare despre relația lui

Cezar Ouatu își dorește să devină tată! Declarații uluitoare despre relația lui

Cezar Ouatu își dorește să devină tată! Artistul nu s-a mai ferit și a făcut chiar un anunț despre copil, deși încă nu este căsătorit cu Raluca Jurca.  

Cezar Ouatu își dorește să devină tată! Declarații uluitoare despre relația lui

Cezar Ouatu este unul dintre cei mai discreți artiști atunci când vine vorba de viața sa personală, însă acum a dat cărțile pe față și a mărturisit în fața tuturor cât de bine îi merge relația dar și cât de fericit este că a întâlnit-o pe Raluca în viața sa. Artistul nu s-a mai ferit și a făcut chiar un anunț despre copil.

Raluca și Cezar Ouatu s-au cunoscut în urmă cu mai mult timp, însă atunci erau prieteni foarte apropiați. Cei doi și-au dat seama că relația lor începe să se avanseze, motiv pentru care la scurt timp cântărețul a declarat că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de ea. Acum, odată cu trecerea timpului, Cezar Ouatu se simte deja pregătit să ia inițiativă.

De-a lungul timpului, Cezar Oautu nu a prea avut noroc în dragoste, însă niciodată nu s-a dat bătut, căci, așa cum susține, este un boem și un visător. După ce a întâlnit-o pe Rluca, iubita lui de luni bune, care îi este alături și la bine și la greu, situația s-a schimbat radical. Deși nu și-a imaginat la începutul relației că ar putea ajunge până în acest punct alături de frumoasa sa iubită, Raluca, ei bine uite că astăzi se bucură de o frumoasă poveste de dragoste, și mai multe decât atât își dorește cât mai repede o familie alături de Raluca.

”Sunt extrem de dedicat acestei relații. Ma vad tata alături de aceasta femeie. Ne dormi foarte mult. Este un om simplu, o arta sa găsești simplitatea într-un om. Este ideală. Simt cu adevărat că este ceea ce trebuie și ceea ce am nevoie o viață întreagă”, a mărturisit Cezar Ouatu.

Cezar Ouatu este cel mai fericit bărbat

Cezar Ouatu nu a ezitat să vorbească despre intimitățile relației sale. Nu mulți bărbați recunosc că femeia de lângă ei i-a schimbat, însă cântărețul a spart gheața și a mărturisit chiar în direct cât de mult s-a schimbat de când este cu Raluca.

Totodată, pe lângă cuvintele frumoase despre iubita lui cât și despre modul în care s-a shimbat datorită ei, Cezar Ouatu nu exclude o posibilă nuntă, argumentând că lângă ea chiar se vede făcând pasul cel mare. Se pară că deși au trecut câteva luni bune, dragostea plutește în aer ca la început, ceea ce este de bine, mai ales pentru faimosul nostru cântăreț. Marea iubire pe care i-o poartă Ralucăi se vede cu ochiul liber, astfel tot ce ne dorim este să îmbătrânească împreună și cu mulți copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: