Redactia.ro
Home » Monden » Cezar Ouatu își înmormântează fratele. Artistul, copleșit de durere: ”Mi-e tot mai greu să mă obișnuiesc!”

Cezar Ouatu își înmormântează fratele. Artistul, copleșit de durere: ”Mi-e tot mai greu să mă obișnuiesc!”

Cezar Ouatu trece prin unul dintre cele mai grele momente din viața sa. El își va înmormânta, marți, fratele mai mare, Theodor Ouatu, care a murit duminică, din cauze necunoscute. Copleșit de durere, artistul a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant.

Cezar Oautu își înmormântează fratele

Cezar Ouatu se confruntă cu o mare suferință. El își va conduce, marți, pe ultimul drum fratele mai mare, Theodor Ouatu, care a decedat duminică, din cauze încă necunoscute. De-a dreptul afectat de moartea fratelului său, artistul a scris pe rețelele de socializare, un mesaj de rămas-bun, prin care i se poate citi durerea, informează Spynews.

Cezar Ouatu a scris cuvinte de laudă la adresa fratelui său mai mare și crede că în cealaltă lume va fi fericit și îi va veghea pe toți care l-au iubit. De altfel, Cezar Ouatu a precizat că tatăl lor, care este la fel, decedat, va fi bucuros să-și revadă fiul.

”Eroul meu, frumosul meu, un intelectual desăvârșit de o modestie și un bun simț rar întâlnit, colonelul meu, pasionatul meu de muzică, campionul meu de aikido, glumețul meu, iubitul meu frate, astăzi este ultima zi printre pământeni și parcă mi-e tot mai greu sa mă obișnuiesc că ne luăm rămas bun dar cred și-mi dau seama că vei fi fercit acolo și ne vei veghea pe noi toți cei care te-am iubit !!! Teuțu meu, sunt gol și-mi pare tare rău, prea devreme dar știu că tata va fi fericit să vă întâlniți!”, a scris Cezar Ouatu pe Instagram.

Monumente Funerare Amintire Vie.jpg

Sursa: Facebook

Theodor Oautu a murit duminică. Anunțul a fost făcut de Cezar Ouatu, pe contul său de Facebook. Artistul nu a dezvăluit cauza din care fratele lui mai mare s-a stins din viață.

”O zi grea pentru mine … Fratele meu iubit , cu ochii blânzi s-a dus astăzi langă tatăl meu!!! Prea devreme, iubirea mea!!! Te iubesc oriunde ai fi fratele meu !!! Tăticul nostru te așteaptă sus!! Sunt trist rău!!! Pentru toți cei care vor să depună o lumânare și l-au iubit, Ouatu Theodor v-a fi depus la capela Cimitirului Bolovani Ploiești!!!”, a postat, duminică, Cezar Ouatu pe contul de Facebook, în ziua morții fratelui său, Theodor Oautu.

Pe lângă suferința cauzată de pierderea fratelui lui, Cezar Ouatu o mai poartă și pe cea a pierderii tatălui. Vestea că părintele artistului a murit, a primit-o în timp ce era pe scenă, printr-un SMS. ”A fost tragic” este mărturisirea lui Cezar Ouatu.

”Am primit un SMS, am deschis telefonul și am citit: „Cezar, suntem la Filarmonică. Florin a murit’…nu vreau să continui, mereu mă ia cu…A fost tragic, L-am lăsat zâmbind la un festival de jazz…”, povestea Cezar Ouatu la vremea respectivă.

Fratele lui Cezar Oatu va fi îngropat, cu onoruri militare la Cimitirul Bolovani din Pitești. Deși avea talent muzical, asemeni fratelui său mai mic, Theodor Ouatu a ales cariera de militar.  Drept urmare, a absolvit Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov și avea grad de locotenent-colonel. Theodor Ouatu era practicant de Aikido, dar mai cânta uneor, împreună cu Cezar Ouatu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: