Redactia.ro
Home » Știri » Adriana Iliescu își pregătește propria înmormântare. Loc de veci cumpărat în cel mai scump cimitir din București

Adriana Iliescu își pregătește propria înmormântare. Loc de veci cumpărat în cel mai scump cimitir din București

Adriana Iliescu și-a pregatit inmormântarea

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România și-a organizat deja înmormântarea pentru ca fiica sa să nu aibă nicio grijă, atunci când va veni momentul. Eliza, în vârstă de 15 ani a fost un copil dorit de mama sa, aceasta reușind la o vârstă înaintată să nască primul copil.

Adriana Iliescu își pregătește propria înmormântare. Loc de veci cumpărat în cel mai scump cimitir din București

Adriana Iliescu, în vârstă de 81 de ani s-a pregătit pentru momentul în care o va lăsa singură pe Eliza, fiica sa. Aceasta și-a pregătit înmormâmtarea, ca să nu fie o povară pentru fiica sa. Fosta profesoară de limba română și-a cumpărat loc de veci într-unul dintre cele mai scumpe cimitire din București. Aici, cavoul costă și 6.000 de euro, dar aceasta nu a ținut cont de acest lucru și s-a ocupat îndeaproape de detalii. “Ea a abordat acest subiect cu Eliza, i-a spus exact ce va avea de facut atunci, cu ce haine să o îmbrace, tot. Și-a cumpărat cavou, sicriu, tot, tot. Nu a făcut-o pentru că se gândește la moarte, ci pentru că este mai bine să prevină, decât să se chinuie Eliza mai târziu”, au spus surse din apropierea Adrianei Iliescu.

Adriana Iliescu nu a mai ieșit din casă

Încă de la începutul pandemiei de coronavirus, Adriana Iliescu s-a refugiat în casa bătrâneasca de lângă Pitești, împreună cu fiica sa de 15 ani pentru a nu se îmbolnăvi cu noul virus. Medicul care a ajutat-o pe Adriana să nască la vârstad e 67 de ani, a spus că nu știe absolut nimic despre starea de sănătate a acesteia. “Acum două luni era bine, însă de atunci nu am mai ținut legătura. Dar mă gândesc că dacă ar fi avut vreo problemă, aș fi aflat. Cel mai probabil, doamna Iliescu s-a retras la casa pe care o are lângă Pitești. Are și dânsa o vârstă și trebuie să se protejeze de Covid-19. Acolo stă în aer liber în propria curte și este mult mai în siguranță”, a declarat profesorul Bogdan Marinescu.

Femeia a intrat în Cartea Recordurilor după ce a adus pe lume o fetiță la vârsta de 67 de ani, în urma unei fertilizări în vitro. Fetița a fost dusă după naștere la Terapie Internsivă și a rămas acolo încă șase săptămâni. În 2005, Adriana Iliescu a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai în vârstă femeie din lume care a dat naștere unui copil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: