Redactia.ro
Home » Monden » Adriana Iliescu a luat o decizie de pe patul de suferință. Ce și-a obligat fiica să facă

Adriana Iliescu a luat o decizie de pe patul de suferință. Ce și-a obligat fiica să facă

cea mai batrana mama din lume,

Adriana Iliescu este cunoscută drept cea mai bătrână mama din România. Bătrâna nu a mai fost văzute de câteva zile și se crede că starea de sănătate este precară. În ciuda situației, Adriana a ales să își trimită fiica la școală.

În ciuda vârstei înainte Adriana Iliescu a decis să își trimită fata la liceu

Astăzi elevii au început școala. Eliza, fiica Adrianei Iliescu a devenit, oficial, elevă în clasa a XI-a la liceul Dimitrie Pacicurea din București. Adolescenta a mers la deschiderea anului școlar. Cu toate că mama ei are probleme de sănătate și putea opta pentru a face cursurile online, fata a fost prezentă. Mai mult, se pare că Eliza va fi prezentă zilnic la cursuri. În ciuda vârstei înaintate (83 de ani) și a faptului că nu se simte deloc bine, Adriana Iliescu a decis că cel mai bine pentru fiica sa este să meargă la liceu și să își reia cursurile precum orice alt elev.

Adriana Iliescu probleme grave de sănătate. Nici afară nu mai iese

De trei săptămâni Adriana Iliescu nu a mai fost văzută părăsind locuința. Fosta profesoară de limba română este de negăsit, veciii au mărturisit că nici ei nu au mai văzut-o pe bătrână. Aceștia cred că din cauza problemelor de sănătate Adriana nu mai poate ieși.

“Nu știm ce se întâmplă cu dânsa. Am înțeles că ar avea telefoanele tăiate pentru neplată, așa zicea o vecină zilele trecute. Pe afară nu am mai văzut-o de 2-3 săptămâni, deși dânsa iese la magazin. Poate se simte rău, cine știe. Pe fată am mai văzut-o. Dacă se întâmpla ceva grav, sigur ne spunea Eliza. O să ne interesăm”, a spus o vecină a blocului din Drumul Taberei.

În 2004, la vârsta de 67 de ani Adriana Iliescu a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase, pe care a botezat-o Eliza. Astfel, profesoara a devenit cea mai bătrână mama din România, iar gestul său de a aduce un copil pe

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: