Redactia.ro
Home » Sport » CFR Cluj a reușit minunea! Omrani a făcut senzație pe Celtic Park!

CFR Cluj a reușit minunea! Omrani a făcut senzație pe Celtic Park!

CFR Cluj - Slavia Praga, cu casa închisă

CFR Cluj a reușit minunea. S-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, după un meci cu 7 goluri. Celtic-CFR Cluj s-a terminat 3-4. Clujenii au început în forță meciul de pe Celtic Park. Elevii lui Petrescu au avut prima ocazie în minutul5. Camora a tras din marginea careului de 16 metri. Două minute mai târziu au cerut un penalty, după o intervenţie asupra lui Deac, în careu. După ce gazdele au avut două ocazii uriașe, Deac a făcut liniște pe Celtic Park. În minutul 27 a deschis scorul, după o centrare perfectă a lui Billel Omrani.

Spectacol în repriza a doua

La pauză elevii lui Dan Petrescu au intrat în avantaj la vestiare. După ieșirea de la cabine, în primele minute clujenii nu au mai arătat pe teren atâta îndărjire. În minutul 51, Forrest, marcator pentru Celtic şi la Cluj, restabileşte egalitatea , după o centrare a lui McGregor. Atacantul campioanei Scoţiei, Edouard o aduce în avantaj pe Celtic pentru prima oară în această dublă. Clujenii primesc un penalty, după ce Brown face henţ în careu. Omrani transformă fără nicio problemă. După doar două minute scoțienii înscriu din nou prin Christie. În minutul 80, același Billel Omrani restabilește egalitatea 3-3. Scor la care CFR era calificată în grupele UCL. Francezul a reluat după ce Gordon a respins în lateral şutul puternic expediat de Alexandru Păun. În ultimele minute a fost ploaie de ocazie la poarta lui Arlauskis. Țucudean declanșează însă fiesta după ce înscrie golul victoriei în prelungiri. Celtic-CFR Cluj 3-4, acum urmeaza meciul cu Slavia Praga, în play-off-un Champions League. Calificarea în play-off-ul UEFA Champion League le aduce ardelenilor o sumă uriașă: cinci milioane de euro

60.000 de mii de fani au cântat pe stadion

Înaintea meciului pe Celtic Park atmosfera a fost impresionantă. Cei 60.000 de fani veniți la meci au cântat imnul echipei ”You`ll Never Walk Alone”. Încă de la început antrenorul Dan Petrescu și-a avertizat elevii spunându-le că în Scoția pe stadion este un avevărat infern. Nu a contat însă acest lucru, elevii săi reușind minunea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: