Redactia.ro
Home » Sport » Petrescu așteaptă un miracol! „Nu-și depășesc limitele”, cred scoțienii

Petrescu așteaptă un miracol! „Nu-și depășesc limitele”, cred scoțienii

Petrescu așteaptă un miracol

Dan Petrescu așteaptă un miracol în meciul Celtic-CFR Cluj, din turul trei preliminar UEFA Champions League. Înaintea partidei din această seară, Dan Petrescu a preferat să nu-și forțeze echipa. Și-a scos jucătorii doar la o încălzire ușoară. După ce în tur meciul s-a terminat la egalitate 1-1, clujenii sunt conștienți că acum pe Celtic Park îi așteaptă un adevărat infern.

„Trebuie să nu ne speriem, să facem meciul vieţii! Și în momentele-cheie să avem puțin noroc. La Cluj-Napoca n-am avut, poate avem acum! Trebuie să jucăm fotbal și să producem miracolul. Voi spuneți că șansele sunt egale, dar nu e așa. Ei au fotbaliști de milioane”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă.

În urmă cu 10 ani, Unirea Urziceni cu Dan Petrescu antrenor a produs cea mai mare surpriză. A trecut de scoțienii de la Glasgow Rangers cu 4-1 în grupele Ligii Campionilor. Acum însă, tehnicianul nu crede că CFR ar putea produce o asemenea surpriză.

„Sunt echipe total diferite, și Glasgow Rangers și Celtic, și noi față de Urziceni. Sper să prindem play-off-ul, sper că pe cel de Champions League. Am și eu vreo 16 ani de antrenor, vreo 20 ca jucător, am reușit și victorii mari cu echipe mari”, a mai declarat antrenorul.

Dacă va trece de Celtic, CFR Cluj va juca în playoff cu Slavia Praga.

Celtic, două victorii și 12 goluri

Celtic a început în forță în campionat. A câștigat primele două meciuri și a marcat 12 goluri. Înaintea meciului cu CFR Cluj, scoțienii au decis să nu se antreneze nici ei pe Celtic Park. În Scoția plouă de două zile și au preferat să protejeze gazonul.

„E o echipă puternică, are ritm bun. Duelurile fizice fac parte din joc, dar nu cred că se vor depăşi limitele, nu a fost cazul nici în România,” a spus antrenorul Neil Lennon la conferinţa de presă.

Citește și: Clujenii păstrează șanse la calificare! CFR – Celtic 1-1!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: