Redactia.ro
Home » Sport » CFR Cluj – Astra 2-0! Campioana revine pe primul loc

CFR Cluj – Astra 2-0! Campioana revine pe primul loc

CFR Cluj - Astra 2-0

CFR Cluj – Astra 2-0, iar echipa lui Dan Petrescu revine pe primul loc în Liga 1. Acesta a fost ultimul meci pentru Emmanuel Culio.

Clujenii au pus capăt seriei de 8 meciuri fără înfrângere ale giurgiuvenilor. În minutul 23, Andrei Burcă a deschis scorul. În ultimele minute ale meciului, căpitanul Culio a centrat perfect, iar bulgarul Gheorghi Kitanov a scăpat mingea în poartă. Pentru Emmanuel Culio acesta a fost ultimul meci din Liga I. Giurgiuvenii au terminat în inferioritate numerică, după ce Constantin Budescu a primit al doilea cartonaş galben în min. 83.

”Nu pot spune că jocul m-a mulțumit. Le-am spus înainte că nu mă interesează jocul, ci doar tabela. Mă așteptam la mai mult de la unii jucători și sunt convins că la iarnă vor fi și la CFR, ca la alte echipe, multe schimbări”, a spus Dan Petrescu.

La finalul meciului Gabi Tamaș a încercat să explice ce s-a întâmplat.

”Asta este fotbalul. Bravo lor, îi felicit. Îl felicit pe Culio, îmi pare rău că se retrage. Poate nu am venit montați cum trebuia și am venit prea încrezători că puteam să facem un rezultat pozitiv. CFR-ul este cea mai bună echipă din campionat. Nu am venit 100% concentrați la meci. Păcat, ne vom revedea cu ei în play-off, o să vedem atunci. Cum a zis Camora, că o să vedem cine este șeful în ligă. O să vedem în play-off cine este șeful”, a spus Tamaș, la finalul partidei, la Digi Sport.

Bogdan Andone a explicat eșecul

Chiar dacă nu a vrut să spună cu subiect și predicat, antrenorul Astrei știe cine este vinovat pentru înfrângerea din această seară. Jucătorii nu au fost concentrați pentru că patronul Ioan Niculae nu și-a ținut promisiunea. Fotbaliștii ar fi trebuit să primească o parte din salarii, dar banii nu au fost virați.

”Era normal să vină și un joc mai slab și o înfrângere. Nu ne-am ridicat la nivelul la care trebuia. A fost o stare de delăsare, n-am fost concentrați pe meci, și asta s-a văzut în parcursul meciului. E păcat că sunt aceste probleme, dar de acum nu mai depinde de mine, de staff. Din moment ce jucătorii nu sunt mulțumiți, nu sunt focusați, degeaba le zic eu orice. Dacă ei nu sut cu capul la ce au de făcut pe teren, nu prea putem face nimic”, a declarat Andone.

Citește și: CFR Cluj și-a aflat adversara în 16-imile de finală ale Europa League

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: