Redactia.ro

CFR Cluj – Maccabi Tel Aviv 1-0! Omrani, omul meciului!

CFR Cluj – Maccabi Tel Aviv 1-0

CFR Cluj – Maccabi Tel Aviv 1-0. Clujenii au debutat în turul secund al preliminariilor Ligii Campionilor cu o victorie în stilul clasic. Elevii lui Dan Petrescu au ratat prima ocazie mare în minutul 19. După doar trei minute francezul Omrani a înscris cu capul după o centrare bine plasată a lui Deac. În minutul 36, același Omrani putea să mărească avantajul clujenilor. Rondon, atacantul adus de la Mediaș a ratat cea mai mare ocazie a reprizei secunde. Israelienii de la Maccabi ar fi putut egala în ultimul minut al primei reprize.

„A fost un meci foarte greu. Au fost destul de periculoși. Păcat că nu am marcat golul doi. Nu mi-a plăcut că ne-am apărat, dar pe final nu mai puteam. În retur va fi un infern”, a spus Dan Petrescu, la Digi Sport.

“Nu meritam mai mult!”

“Nu știu dacă meritam mai mult. Este bine că am marcat și nu am primit gol. Am simțit o echipă bună, care te poate pune în dificultate. Bine că nu am primit gol. Un gol acasă cântărește mult. Avem un mic avans, dar calificarea nu este decisă”, a spus după meci, Ciprian Deac, la Digi Sport. Acum clujenii se gândesc deja la meciul cu Dinamo. “Cel mai bine este ca nu am primit gol. Urmează meciul foarte greu cu Dinamo, apoi ne gândim din nou la partida cu Maccabi” a spus Andrei Burcă

CFR ar putea juca cu Celtic

CFR Cluj – Maccabi Tel Aviv 1-0 și clujenii sunt cu un pas în turul III. Calificarea va fi însă decisă în Israel, marți, 30 iulie, de la ora 20:00. Înaintea meciului din acestă seară, Dan Petrescu s-a declarant nemulțumit de sistemul de calificare în grupele UEFA Champions League. Dacă trece de Maccabi, CFR Cluj va juca în turul III cu învingătoarea meciului dintre Kalju (Estonia) și Celtic (Scoția).

Loading...