Redactia.ro
Home » Monden » Charlize Theron, moment stânjenitor în public. Cum a fost surprinsă celebra actriță

Charlize Theron, moment stânjenitor în public. Cum a fost surprinsă celebra actriță

GALERIE FOTO (6) Charlize Theron, moment stânjenitor în public.

Charlize Theron, moment stânjenitor în public. Este una dintre cele mai apreciate artiste de la Hollywood, fiind iubită de milioane de oameni. Recent, Charlize Theron a fost surprinsă recent într-o ipostază inedită, chiar în public. În timp ce își ducea fetița la lecțiile de dans, aceasta a fost surprinsă cu lenjeria intimă la vedere.

Charlize Theron, moment stânjenitor în public. Cum a fost surprinsă celebra actriță

Charlize Theron, moment stânjenitor în public. Actrița de origine africană este una dintre cele mai populare și apreciate actrițe de la Hollywood. Cu o frumusețe rară, Charlize Theron i-a fascinat pe bărbați încă de la începutul carierei sale. Aceasta a devenit cunoscută în întreaga lume după ce a primit oferta de a fi imaginea brand-ului Dior. Recent, actrița în vârstâ de 45 de ani, a fost surprinsă de paparazzi într-un mod inedit. În timp ce își ducea fiica la lecțiile de dans a avut parte de un moment în stilul lui Marilyn Monroe, iar lenjeria intimă a ieșit la vedere. Charlize Theron purta o pereche de bikini negri și nu a fost prea deranjată de situție.

Drama actriței Charlize Theron

Charlize Theron a avut parte de o experiență traumatizantă. Actrița și-a văzut tatăl murind sub ochii ei, acesta fiind împușcat de mama ei. Vedeta a avut o copilărie extrem de grea, iar tragedia i-a marcat întreaga viață. Charlize a povestit pentru platforma npr.org că părintele său a venit într-o noapte acasă, cu intenția de a o impusca pe ea și mama ei. „Mama și cu mine eram în dormitorul meu, sprijinind cu spatele ușa pe care tata încerca să o spargă. Nervos, tata a tras trei focuri de armă prin ușă”, a spus actrita.

Actrița și-a descris tatăl ca fiind un om extrem de bolnav și un alcoolist. „Traiul de zi cu zi, imprevizibil, cu un dependent de alcool este genul de experiență care îți rămâne întipărită în trup tot restul vieții, mai mult decât acel incident care s-a întâmplat într-o noapte‘, a declarat Charlize Theron. Autoritățile au decis că a fost legitimă apărare. După experiențele dramatice, mama sa a încurajat-o să participe la un concurs de modelling pe care actrița l-a și câștigat. Ulterior, Charlize a început cursurile de balet în New York și o carieră de modelling pentru a se întreține.

Din cauza unui acccident petrecut în sala de dans, Charlize și-a rănit genunchiul, fiind obligată să renunțe la balet. Vedeta de la Hollywood a lucrat alături de Viggo Mortensen in „The Road”, o dramă SF regizată de John Hillcoat, dar și în „A Million Ways to Die in the West”. Actrița nu se ascunde să vorbească despre violența pe care a experimentat-o în familie. „Nu îmi este rușine să vorbesc despre asta, pentru că eu consider că cu cât vorbim mai mult despre aceste lucruri cu atât realizăm mai mult că nu suntem singuri”. Este câștigâtoarea unui premiu Oscar pentru rolul din filmul „Monstrul” (2004). În prezent, Charlize are doi copii adoptați de care se ocupă pentru a le oferi o viață frumoasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: