Redactia.ro
Home » Monden » Chef Scărlătescu a trecut prin clipe de groază! La un pas de leșin în plină stradă: ”Auzeam niște voci…”

Chef Scărlătescu a trecut prin clipe de groază! La un pas de leșin în plină stradă: ”Auzeam niște voci…”

Chef Scărlătescu a trecut prin clipe de groază! La un pas de leșin în plină stradă: ”Auzeam niște voci...”

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, au avut parte de cea mai interesantă experiență a vieții lor. Cei doi au participat la America express, competiție ce le-a testat toate abilitățile. Se pare, însă, că au întâmpinat și o mulțime de povocări dificile, printre care se numără și grave probleme de sănătate.

Cătălin Scărlătescu, la un pas de leșin

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru sunt printre echipele care se apropie de finala marelui show America Express și preferații celor de acasă. Au dovedit că formează o echipă foarte unită și un cuplu care se potrivește de minune. Au trecut peste cele mai dificile probe și s-au descurcat de minune, dar au mai dat și peste situații care i-au pus la pământ.

Oboseala, somnul, stresul, toate și-au spus cuvântul și i-au afectat pe concurenți, unii dintre ei ajungând la capătul puterilor. Printre cei mai loviți s-a numărat și Chef Cătălin Scărlătescu, care a avut nevoie de ajutor din partea medicilor. Vedeta a colindat o zi întreagă, a umblat peste tot alături de iubita lui ca să găsească o cazare și, la finalul zilei, nu a mai putut face niciun pas și a simțit că se prăbușește.

Scărlătescu a martturisit că nu a mai trecut niciodată prin asemenea situații, pentru că a avut parte de câteva momente în care nu mai distingea lucruri, nu mai înțelegea ce se întâmplă în jur, auzea voci și avea senzația că nici măcar nu mai poate merge. Iubita lui a avut inspirația de a-l așeza imediat pe o bancă, până ce medicii au intervenit de urgență.

„Auzeam așa niște voci pe lângă mine, o vedem pe Irina, o vedeam pe Doina, dar nu înțelegeam care e treaba cu rucsacii.(…) N-am nici cea mai vagă idee. Poate am stat prea mult în soare. Am luat-o pe Doina de mână pentru că mă cam bălăngăneam și am zis să nu cad, îmi vâjâiau urechile, auzeam o voce. Am reușit să mă așez pe o bancă și aia a fost.(…) Am început să disting chestii, mi-am văzut și rucsacul, am văzut-o și pe Doina, am început să îi aud bine și încet, încet am început să îmi vină în memorie frânturi din ce fusese înainte”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.

Doina i-a salvat viața lui Scărlătescu

Doina spune că a reacționat imediat ce a văzut că iubitul ei nu este bine și nu a stat deloc pe gânduri. A simțit că ceva se întâmplă cu el când a luat-o de mână și l-a așezat pe bancă, unde a început să se mai calmeze. Se pare că totul a fost provocat de efortul fizic mare, oboseala acumulată și stresul în exces.

„Pe mine m-a prins de mână și în momentul ăla mi-am dat seama că se întâmplă ceva rău cu el, că nu este bine”, a spus Doina Teodoru.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: