Redactia.ro
Home » Monden » Chef Sissoko de la „MasterChef” a murit! Bărbatul a fost răpus de Coronavirus

Chef Sissoko de la „MasterChef” a murit! Bărbatul a fost răpus de Coronavirus

Situația epidemiologică din țara noastră devine din ce în ce mai gravă, iar numărul de decese crește pe zi ce trece. Chiar și în rândul persoanelor publice, virusul care a îngenunchiat o lume întreagă face tot mai multe victime, lăsând în urmă multe regrete și durere în urmă. Din nefericire, îndrăgitul Chef Sissoko de la „Masterchef” a pierdut lupta cu boala, iar inima sa a încetat să bată în decursul zilei de astăzi, 20 octombrie 2021.

A fost un concurent foarte iubit în primul sezon de la „Masterchef România”

Chef Sissoko și-a făcut debutul în lumea culinară în anul 2012, atunci când a participat la prima ediție a showului „MasterChef România”. Pasiunea lui pentru gătit s-a născut încă din copilărie, când o urmărea cu mult interes pe bunica sa cum pregătea cele mai bune preparate. S-a înscris cu multe emoții și vise la cel mai îndrăgit show culinar din țara noastră, iar atitudinea sa prietenoasă și foarte deschisă a cucerit inimile publicului.

„A fost o super-experiență la Masterchef! Nu am cum  uit. Mi-e  nu pară un clișeu, dar chiar așa s-a întâmplat, e unică, e fantastică!”, a declarat Sissoko pentru „PoveȘtiri Adevărate” de la Acasă TV.

Chiar dacă nu a câștigat competiția, dragostea sa pentru mâncare nu s-a oprit atunci, ci a continuat cu succes și anii ce au urmat. Fără să ezite, s-a specializat în acest domeniu și a devenit un bucătar foarte priceput, iar ulterior și-a împărtășit cunoștințele cu cei din jurul său.  Printre restaurantele unde a lucrat și a pregătit feluri de mâncare inedite se numără Bistro Lafayette și Norma din capitală, iar mai apoi a susținut cursuri pentru hoteluri care aveau nevoie de ajutor.

Chef Sissoko a pierdut lupta cu Covid-19

Ultimii doi ani au fost foarte dificili pentru fiecare dintre noi, mai ales că izbucnirea pandemiei a răpit multe suflete dragi nouă. Chef Sissoko a fost declarat pozitiv cu noul virus, însă din motive necunoscute nu a fost internat și nu a beneficiat de îngrijiri medicale de specialitate. Medicul de familie i-a oferit sprijinul său și l-a sfătuit cum să se trateze de boală acasă, însă vindecarea a întârziat să vină.

Din păcate, talentatul chef a fost găsit mort în apartamentul său, iar vestea a fost pur și simplu șocantă pentru cei care l-au îndrăgit. Imediat cum s-a aflat despre această tragedie, apropiații săi au postat mesaje pline de regret, prin care și-au arătat durerea. Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea pierdere, mai ales că Sissoko era o persoană plină de energie și foarte determinată să reușească în orice și-ar propune.

Nu pot să cred … prietenul meu din copilărie…/Nu cred așa ceva… / Dumnezeu să-l odihnească / Ce s-a întâmplat?” sunt câteva dintre comentariile internauților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: