Redactia.ro
Home » Știri » Chefi la cuțite, sezonul 9 și-a făcut primele echipe. Ce concurenți au ales Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

Chefi la cuțite, sezonul 9 și-a făcut primele echipe. Ce concurenți au ales Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

GALERIE FOTO (2) Chefi la cuțite, sezonul 9 și-a făcut primele echipe.

Chefi la cuțite, sezonul 9 și-a făcut primele echipe. Jurații emisiunii de la Antena 1 și-au ales primele echipe. Cei trei chefi au fost nevoiți să-și aleagă și culorile care să-i reprezinte în sezonul 10. Astfel, Bontea a ales culoarea verde, Dumitrescu culoarea albstru, iar Scărlătescu a preferat culoarea mov.

Chefi la cuțite, sezonul 9 și-a făcut primele echipe. Ce concurenți au ales Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

Chefi la cuțite, sezonul 9 și-a făcut primele echipe. Sorin Bontea, Florin Scărlătescu și Cătălin Scărlătescu și-au făcut primele echipe, alegăndu-și bucătari, profesioniști sau amatori, care speră să-i ducă în marea finală. Cei trei chefi și-au pus deja strategiile la punct, iar cei care au fost aleși pentru a se lupta în edițiile următoare, au fost extrem de fericiți nerăbdători. Etapa de bootcamp i-a prins pe concurenți cu o temă specială, iar cei trei jurați au degustat farfuriile pregătite în ediția cu numărul 29 și au ales deja primele persoane cu care urmează să lupte pentru a câștiga premiul cel mare.

Sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a ajuns în această etapă cu 45 de concurenți, care au fost împărțiți în 3 serii a câte 15 persoane. Florin Dumitrescu a fost primul chef care s-a folosit de amulete. Bucătarul de la Antena 1 l-a trimis în echipa lui Sorin bontea pe unul dintre concurenții de luni seara, menționând că are cele mai bune amulete din acest sezon. „O gașcă are însă nevoie de tot felul de oameni, ăla mai leneș, ăla mai inteligent, ăla mai muncitor…Ceea ce știu este că vreau să câștig, să am statuia mea în sezonul 10. Am cele mai multe amulete și sunt cele mai periculoase. Iar pe una dintre ele pot să o folosesc chiar acum. O să iau o tunică dintr-un alt coș. Amuleta este aici”, a declarat Florin Dumitrescu.

Acesta a fost momentul în care cei doi jurați au fost mai atenți și mai grijulii față de colegul lor. De asemenea, jurații au ales culorile tunicilor după ce au extras câte un băț din mâna Ginei Pistol. În acest fel, Sorin Bontea reprezintă culoarea verde, Florin Dumitrescu albastru, iar Cătălin Scărlătescu a primit mov.

 

Cine sunt concurenții aleși?

Primul concurent care a primit tunica și a intrat în echipa lui chef Bontea a fost Francisco Garcia, iar echipa a fost completată de Alexandro Matias, Cristina Elena Matei, Paul Sorin Vasile, Cristina Mălai, Victorina Matveev, Rikito Watanabe și Dorin Voiasciuc.

În echipa lui Florin Dumitrescu au intrat Cătălin Amarandei, Ciprian Antone, Florin Ștefan Borleanu, David Ioniță, Radu Micu, Mirela Negoiță, Gabriela Porumbel și Theo Costache. În timp ce chef Scărlătescu și-a format și el echipa care speră să-l ducă spre victorie. Așadar, din echipa lui Cătălin Scărlătescu fac parte Alexandru Bădițoiu, Narcisa Birjaru, Vincenzo Aiello, Valentina Ioniță, Andra Mihai, Luca Pintea, Nicoleta Pop și Florin Revesz.

Primele echipe Chefi la cutite, sezonul 9

Concurenții intrați în echipe la Chefi la cuțite, sezonul 10, sunt pregătiți să se lupte pentru marele premiu, iar cei trei chefi au încredere în cei 8 concurenți aleși să-i reprezinte. În sezonul 8, Chefi la cuțite, Ionuț Belei a fost câștigătorul marelui premiu. Bucătarul a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea,  cel care l-a ajutat să devină un bucătar de excepție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: