Redactia.ro
Home » Sport » Chelsea scapă de cel mai scump portar! Kepa ar putea ajunge în Spania

Chelsea scapă de cel mai scump portar! Kepa ar putea ajunge în Spania

Chelsea scapă de cel mai scump portar

Chelsea scapă de cel mai scump portar din lume! Englezii îi pregătesc transferul lui Kepa, care ar putea ajunge în Spania, la Atletico Madrid.

Chelsea vrea să-l ofere pe Kepa Arrizabalaga plus 30 de milioane de euro, pentru portarul celor de la Atletico Madrid, Jan Oblak. Slovenul a fost cel mai bun goalkeeper din Spania, 4 ani la rând, între 2016 și 2019. Oblak a semnat cu Benfica la vârsta de 17 ani, și a făcut parte din echipa care a câștigat tripla în sezonul 2013-14. A fost cumpărat de Atletico Madrid pentru 16 milioane de euro, devenind cel mai scump portar din toate timpurile din La Liga.
În sezonul 2015-16 a câștigat Ricardo Zamora Trofeul pentru cel mai bun portar, reușind să primească numai 18 goluri. În 2012 a debutat și la naționala Sloveniei.

Kepa, rezervă la Chelsea

În ultimele 4 meciuri, Kepa nu a mai prins echipa. A fost doar rezervă și se pare că Frank Lampard nici nu vrea să-i mai acorde credit. A preferat să-l lase în poartă pe Willy Caballero. Portarul spaniol a ajuns la Chelsea în 2018. Atunci englezii au plătit 80 de milioane de euro. A fost cea mai mare sumă plătită vreodată în fotbal pentru un portar.
La vârsta de 10 ani, Kepa a ajuns la echipa de rineret a lui Athletic Bilbao. A debutat la senoiri cu Basconia în ianuarie 2012, în Tercera División. În mai 2012 a ajuns la prima echipă într-un meci împotriva lui Getafe CF. În 2018 a ajuns în Anglia. În acel moment a semnat un contract pe 7 ani.

Citește și: Incidente grave la meciul dintre Rapid și Turris! Pancu acuză! Lincar răspunde!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: