Redactia.ro
Home » Monden » Cher, de nerecunoscut! Artista a întrecut măsura cu operațiile estetice

Cher, de nerecunoscut! Artista a întrecut măsura cu operațiile estetice

GALERIE FOTO (13) Cher, de nerecunoscut!

Cher, de nerecunoscut! De multe ori, vedetele sunt în stare să facă orice pentru a rămâne veșnic tinere, motiv pentru care apelează la ajutorul medicilor esteticieni. Printre acestea se numără și celebra artistă Cher, care a ajuns să fie de nerecunoscut, după ce și-a făcut numeroase intervenții estetice.

Cher, de nerecunoscut! Artista a întrecut măsura cu operațiile estetice

Cher, de nerecunoscut! Vedetele de la Hollywood și nu numai, sunt în stare să facă orice pentru a arăta bine, dar uneori, rezultatele nusunt tocmai cele dorite. Astfel, celebra artistă Cher deșine recordul la operații estetice, fiind comparată cu un travestit. Vedeta în vârstă de 74 de ani și-a făcut multe operații estetice de-a lungul timpului, iar rezultatele sunt dezastruoase. Potrivit fanilor săi, artista a întrecut orice urmă de eleganță și feminitate. În urmă cu mai bine de 30 de ani, artista era una dintre cele mai frumoase și apreciate artiste din lume, dar trecerea anilor și-a pus amprenta pe chipul său, iar cântăreața nu a putut suporta asta.

În ultimii ani i s-a reproșat că a exagerat cu intervențiile de înfrumusețare, dar cu toate astea, vedeta nu are nicio problemă.La un moment dat, Cher a vorbit despre operațiile estetice, menționând că aceste lucruri o fac foarte fericită, iar dacă ea își dorește să-și pună sâni pe spate, atunci o va face indiferent de ce spune lumea. Unul dintre medicii esteticieni din Londra a declarat că este posibil ca artista să aibă numeroase proceduri estetice, cum ar fi ridicarea gâtului și operația oculară. Cher ar avea botox obișnuit pentru a-i reducere ridurile din jurul feței, umpluturi dermice, pentru a-i reduce volumul de piele îmbătrânită. Referitor la implantul mamar, Cher a declarat că operația a fost un adevăra coșmar, spunând că aceștia arătau mai râu decât înainte.

În ciuda experienței sale deloc pozitivă, câștigarea premiului Oscar a continuat să apeleze la mai multe proceduri estetice, precum rinoplastia, lifting facial și o intervenție chirurgicală dentară. Cher se asigură mereu să arate bine atât la exterior, cât și la interior, aceasta apelând la multe proceduri cosmetice pentru a-și menține strălucirea.„Trebuie să lucrez la asta. Nu beau și nu am consumat droguri. Urăsc să mă uit la televizor. Am grijă de mine și mănânc sănătos. Niciodată nu mi-am făcut griji pentru dietă, până am împlinit 50 de ani. După aceea, a trebuit să mă antrenez”, a declarat artista.

Cher și dramele din viața sa

Cher poate spune în prezent că are o viață împlinită, având o carieră de succes și o familie minunată. A câștigat de-a lungul anilor, numeroase premii, și anume Oscar, Grammy, Emmy, Golden Globe. Viața artistei a îmbinat succesul cu momentele triste, pentru că și ea a trecut prin drame care au ajutat-o să devină femeia care este azi.

Cher și-a pierdut primul soț, despre care a spus că a fost marea sa dragoste. Bărbatul a murit într-un accident de schi, iar ulterior, fiica pe care o au împreună, a devenit bărbat. Nu i-a fost deloc ușor, dar a reușit să treacă peste această dramă. În copilărie, Cher nu a dat niciun semn că ar avea talent, fiind un copil foarte timid. Mama sa a fost cea care i-a insuflat dorința de a deveni vedetă, iar la 16 ani a părăsit orașul El Centro din California, a renunțat la școală și s-a mutat împreună cu o prietenă la Los Angeles pentru a lua lecții de actorie. Viața lui Cher s-a schimbat în momentul în care l-a cunoscut pe Sonny, care era deja artist cunoscut. Invitată să facă curat în casa sa, Cher avea să devină menajeră în casa viitorului soț. Ulterior, acesta și-a dat seama că Cher are un talent special și relația lor s-a schimbat. În anii următori, Cher avea să devină una dintre cele mai apreciate și iubite artiste de la Hollywood.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: