Redactia.ro
Home » Monden » Chinuit de probleme, Jean Paler se gândește la cele mai negre scenarii și a pus bani deoparte pentru propria înmormântare

Chinuit de probleme, Jean Paler se gândește la cele mai negre scenarii și a pus bani deoparte pentru propria înmormântare

jean paler

Jean Paler, unul dintre cei mai apreciați actori de comedie din țara noastră, a ajuns la respectabila vârstă de 70 de ani și se gândește la viitor cu pesimism. Deja și-a făcut calculele pentru modul în care va decurge înmormântarea sa, iar cerințele pe care le are sunt unele cât se poate de clare.

Jean Paler s-a pregătit deja pentru zile negre

De mai bine de un deceniu, Jean Paler se confruntă cu probleme de ordin cardiac așadar se gândește la cele mai negre scenarii. Ajuns la vârsta pensiei, artistul a pus câțiva bani la o parte. Nu pentru a se relaxa, ci pentru a fi de ajutor celor dragi atunci când el va trece în neființă. Am pus în pușculiță și de un leu și dolari și euro, de toate.

„Strâng bani pentru zile negre. Mă gândesc că familia mea nu o să mă îngroape pe asfalt, plus că dacă mai apar și problemele de sănătate, ce o să fac…îmi trebuie bani. Pot să mai duc un deplasări prin țară trei – patru ani dar după aceea ce o să fac? Am nevoie de bani”, a declarat artistul, într-un interviu acordat pentru Click! 

Jean Paler a depășit problemele financiare cu care s-a confruntat în perioada pandemiei

Pandemia de coronavirus a reprezentat o perioadă extrem de dificilă pentru artiștii care au fost nevoiți să-și amâne o mare parte dintre spectacole din cauza restricțiilor impuse de către autorități. În perioada pandemiei, Jean Paler a fost nevoit să se descurce doar cu veniturile obținute în urma pensiei, puțin peste 800 de lei.

Acum că restricțiile sunt reprezintă un trecut urât, Jean Paler zâmbește din nou. Are din nou spectacole, iar publicul râde cu hohote la glumele sale, iar banii încep să se strângă. Din fericire, artistul a reușit să depășească dificultățile financiare, însă problemele de sănătate continuă să îi creeze dificultăți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: