Redactia.ro
Home » Monden » Cinci ani de la moartea Ionelei Prodan. Cum arată mormântul regretatei artiste: „Îngerul vieții mele”

Cinci ani de la moartea Ionelei Prodan. Cum arată mormântul regretatei artiste: „Îngerul vieții mele”

GALERIE FOTO (2) ionela prodan si anamaria

Ionela Prodan a murit în urmă cu cinci ani din cauza cancerului. La cinci ani de la moartea mamei sale, Anamaria Prodan a distribuit în mediul online imagini de la mormântul acesteia. Impresara onorează amintirea celei care a crescut-o și se asigură că locul de veci al acesteia se află în cea mai bună condiție.

Cum arată mormântul Ionelei Pordan. Anamaria a distribuit imagini de la locul de veci al mamei sale

Anamaria Prodan a mers la mormântul mamei sale, Ionela Prodan, care s-a stins din viață în luna aprilie a anului 2018. Mama sa a suferit de o boală la pancreas și a murit la vârsta de 70 de ani, după ce luni bune medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-i salva viața. Din nefericire, organismul Ionelei Prodan a fost prea slăbit pentru a putea lupta cu cancerul care i-a măcinat trupul.

Înaintea sărbătorii de Paște, Anamaria Prodan a decis să viziteze mormântul mamei sale. A dus la mormânt o coroană de flori și mai multe preparate culinare pe care le-a împărțit celor nevoiași. Anamaria Prodan a scris un mesaj emoționant pe pagina de Instagram, dedicat mamei sale, acolo unde a distribuit un instataneu în care mormântul celei care i-a dat viață. „Îngerul vieții mele! Ionela Prodan.”, a scris Anamaria Prodan pe contul ei personal de Instagram, în descrierea imaginii respective.

mormant ionela prodan
mormant ionela prodan

Anamaria și Ionela Prodan au avut o legătură specială

Anamaria Prodan a amintit recent de un episod din trecut în care mama sa a încercat să o avertizeze cu privire la gestionarea averii familiei, având în vedere poziția sa socială și finanțele în joc.

În acea perioadă, Anamaria Prodan era căsătorită cu Laurențiu Reghecampf și Ionela Prodan i-a transmis fiicei sale să fie mai precaută cu banii și să gestioneze cu grijă averea familiei Prodan.

„E cel mai mare șoc pe care l-am trăit. Măcar la mama știam că se va prăpădi, săraca, dar la el nu m-aș fi așteptat niciodată. Să-i dea Dumnezeu cea mai mare fericire mamei mele, unde o fi ea acum, că acum dacă nu aveam chestiile pe care mi le-a lăsat mama… Măi, parcă a simțit. Și mi-a zis de multe ori: <<Să ai grijă puțin, mamă. Ai grijă de bănuții tăi, nu-i mai… Mai ține-i și tu așa…>> Și eu m-am pomenit ca nebuna, așa, ca Albă ca Zăpada sculată din somnul de veci, m-am pomenit fără nimic. Ca să stau să mă uit la podcast-uri și el să spună că din banii lui a luat tot”, povestea Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: