Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cinci ceaiuri de plante cu efect calmant. Trebuie să-ți faci un obicei și să le bei periodic

Cinci ceaiuri de plante cu efect calmant. Trebuie să-ți faci un obicei și să le bei periodic

Ceai

Dacă te confrunți cu stările de anxietate și stres, atunci ai o soluție. Poți apela cu încredere la soluțiile naturiste, mai exact la ceaiuri. Este binecunoscut faptul că ceaiurile din plante au beneficii extraordinare pentru sănătate, iar efectul de calmare este calitatea multora.

Ceaiuri de plante cu efect calmant

Ceaiul de tei

Ceaiul de tei are un gust plăcut, iar o stare de bine îți poate da inclusiv mirosul lui inconfundabil. Dacă bei ceai de tei, reduci stresul, agitația și anxietatea. Dacă bei acest ceai înainte de a dormi, poți avea parte de un somn mai odihnitor.

Ceaiul de lavandă

Este unul dintre cele mai la îndemână ceaiuri pe care le poți procura. Acesta poate trata inclusiv insomniile și durerile de cap. Dacă acest ceai este băut în timpul stărilor anxioase, atunci el poate fi de mare folos și reduce anxietatea.

Ceaiul de fructul pasiunii

Nu este atât de cunoscut ca celelalte, dar are efecte benefice uimitoare. Ajută la calmarea stărilor de iritabilitate nervoasă. Este recomandat să îl bei sub formă de infuzie caldă. Dacă vrei să adormi repede, poți bea ceaiul cu 30 de minute înainte de a te pune în pat.

Ceaiul de mușetel

Este un aliat la îndemână atunci când te confrunți cu o perioadă stresantă din viața ta. Mușețelul este nelipsit din orice casă, așa că îl puteți folosi de oricâte ori aveți nevoie. Drept beneficii, ceaiul de mușețel are efecte antispasmodic, antibacterian şi antiinflamator. În același timp, este perfect să îl bei dacă ai o stare de neliniște ce nu îți dă pace.

Ceaiul de mentă

Ceaiul de mentă are puternice beneficii antistres. Este recomandat să îl bei atunci când suferi de anxietate, pentru că are un efect de calmare foarte bine cunoscut. Ceaiul de mentă ameliorează diferite afecțiuni de sute de ani, iar stresul și anxietatea sunt doar două dintre ele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: