Redactia.ro
Home » Știri » Cinci copilaşi, abandonaţi de mamă, sunt crescuţi de bunica paralizată de un atac cerebral! Casa se poate PRĂBUŞI în orice moment

Cinci copilaşi, abandonaţi de mamă, sunt crescuţi de bunica paralizată de un atac cerebral! Casa se poate PRĂBUŞI în orice moment

GALERIE FOTO (3)

Românii cu suflet mare au adus în atenţia noastră cazul disperat al unor copilaşi care au parte de un destin crud. În localitatea Tătaru, judeţul Prahova, cinci fraţi trăiesc cu groaza în suflet că, în orice moment, autoritățile îi vor despărți.

Mama lor i-a abandonat, anul trecut, iar bunica, singura care ar fi putut să-i îngrijească, își plănge durerea și neputința deoarece un atac cerebral a lăsat-o paralizată.

Mama i-a lăsat într-o casă dărăpănată

Acesta pare a fi un nou caz de mamă inconştientă. Cei cinci copilaşi au rămas să traiască, alături de bunica bolnavă, într-o casă ce se poate dărâma în orice moment.

Alin(13ani), Ionuț (12 ani), Ana Maria( 8 ani) și gemenii Andrei și Eugen( 6 ani) își trăiesc chinul într-o sărăcie greu de descris. În viața lor nu există nicio poveste frumoasă pentru că nimeni, niciodată, nu le-a spus ce însemnă o poveste. Ei nu pot visa la jucării sau la dulciuri, la o casă decentă sau, măcar, la un pat adevărat în care să se odihnească.

”Mami a plecat și nu i-a mai păsat de noi. Am plâns și ne-am rugat de ea să nu ne lase, dar nu a interesat-o. Domnul primar a sunat-o de multe ori să se întoarcă, că avem nevoie mare de ea, dar nu i-a răspuns. Eu cred ca nu ne-a iubit și abia astepta să scape de noi. Nu ne-a mângăiat, niciodată”, ne-a mărturisit, cu ochii în lacrimi, Alin, cel mai mare dintre frați.

Bunica, paralizată la pat

O bătrână zace într-o cameră, respirand greu dintre un maldăr de țoale aruncate peste ea. „E bunica copiilor, e bolnavă, paralizată”, le-a spus primarul cu glas șoptit celor care au postat povestea tristă pe gofundme.com.

Copiii nu au conceptul de bunică. Pentru ei este, doar o femeie bătrână care trage să moară. Nici ce însemnă moartea nu au învățat, încă. Știu doar ce înseamnă sărăcia, mizeria și foamea.

Tatăl copiilor e şi el prin preajmă. Tatăl lor, Ion Drăghici, parcă nu vrea nimic, parcă nu ar înțelege situația. Cei de la Protecția copilului l-au amenințat că dacă nu face ceva și cei mici vor mai trăi în aceste condiții, vor fi nevoiți să-i ia pe cei cinci frățiori.

Aceste amenințări l-au făcut pe primarul Ionuț Popa să facă tot ce se poate ca ei să rămână împreună. Și-a luat angajamentul în fața autorităților că v-a încerca să-i pe salveze acești micuți.

  • AJUTORUL PENTRU EI!DONAȚIILE se pot face AICi:
  • Asociația Povesti cu zâne și cu zmei
  • Lei: RO11BRMA0999100093268115
  • Euro: RO11BRMA0999100096596573
  • BRMAROBU
  • Banca Românească
  • Câmpina- România

Dar am să mă întorc! Cu ajutorul VOSTRU, cei care mă sprijiniți în campaniile mele, oamenii cu inima mare care-și rup din puținul lor pentru a face bine, dezinteresat, care rămân anonimi în fața oamenilor, dar binecuvântați de Dumnezeu. Împreuna avem puterea să împlinim singura dorință a unor vinovați fără vină: “Nu vrem jucării, haine scumpe, mâncare bună, ajutați-ne doar să rămânem împreună”, a transmis unul dintre organizatorii campaniei de ajutorare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: