Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cinci filme online de dragoste. Trebuie sa le vizionezi împreună cu iubita sau iubitul

Cinci filme online de dragoste. Trebuie sa le vizionezi împreună cu iubita sau iubitul

filme online de dragoste

Filmele de dragoste trebuie văzute neapărat alături de partenerul tău, pentru că ele te pot face să descoperi lucruri noi despre persoana de lângă tine, mai ales după ce schimbați impresii la finalul vizionării. Iată ce filme de dragoste trebuie să vezi cu iubitul sau iubita!

Cele mai frumoase filme de dragoste. Trebuie văzute în doi

The Notebook

Este un film american de dragoste din anul 2004 care îi are în rolurile principale pe actorii Rachael McAdams și Ryan Gosling. Acesta spune povestea de iubire dintre Allie Hamilton și Noah Calhoun, care se îndrăgostesc unul de celălalt în ciuda faptului că provin din două medii sociale diferite.

Părinții nu sunt de acord cu iubirea dintre ei, mai ales pentru că tânărul este sărac.

Malena

Malena este o comedie romantică și în același timp o dramă din anul 2000.În rolurile principale sunt Monica Bellucci și Giuseppe Sulfaro. Filmul a câștigat marele premiu la festivalul de film Cabourg din 2001.

Este un film despre o femeie frumoasă și locuiește cu tatăl ei într-un orășel Sicilia. Ea își așteaptă soțul proaspăt înrolat în armată. Întregul film este văzut prin ochii unui pe la băiat adolescent care se îndrăgostește până peste cap de ea.

Galeria inimilor frânte

Galeria inimilor frânte este un film de dragoste la care trebuie să te uiți împreună cu iubitul sau iubita .Este o comedie romantică lansat în anul 2020. Acesta este despre suferința în amor și despre oamenii din jur care ajută actrița din rolul principal, pe Lucy, să iasă în lume și să o cunoască un nou bărbat.

După ce ne-am întâlnit

După ce ne-am întâlnit este o dramă romantică americană din anul 2019 și este bazată pe în romanul de ficțiune pentru adulți cu același nume scris de Ana Todd. Filmului prezintă pe Tessa, fata cuminte și silitoare care îl întâlnește pe Hardin, rebelul complet diferit. Cei doi se îndrăgostesc dar trec și prin multe obstacole.

Trei metri deasupra cerului

Tres metros sobre el cielo este un film din 2010, care se bazează pe cartea cu același nume. Aceasta a avut un succes foarte mare, fiind urmat de alte părți. Babi (Maria Valverde)  se îndrăgostește de Hache (Mario Casas), un împătimit al curselor ilegale de motociclete.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: