Redactia.ro
Home » Știri » Cerere în căsătorie spectaculoasă! Momentul romantic a fost filmat de zeci de oameni

Cerere în căsătorie spectaculoasă! Momentul romantic a fost filmat de zeci de oameni

GALERIE FOTO (5) Cerere în căsătorie spectaculoasă! Momentul romantic a fost filmat de zeci de oameni

Un cuplu a avut parte de un moment romantic excepțional atunci când și-au oficializat relația printr-o cerere în căsătorie. Momentul a fost filmat de zeci de oameni!

Cerere în căsătorie spectaculoasă

Un bărbat din Marea Britanie i-a pregătit iubitei sale o surprinsă spectaculoasă. În ciuda faptului că pandemia de coronavirus le-a stricat planurile de vacanță, cei doi au reușit să-și oficializeze relația cu o logodnă incredibilă pe o plăjă din Exmouth.

Cei doi plănuiau să meargă în vacanță pe Coasta Amalfi, din Italia, însă pandemia de coronavirus i-a obligat să renunțe la planuri. Andy Bennett își dorea ca în această vacanță să își ceară iubita în casătorie, dar pentru că nu au mai putut pleca, acesta s-a gândit imediat la o altă soluție.

Cerere în căsătorie spectaculoasă! Momentul romantic a fost filmat de zeci de oameni

Andy, în vârstă de 40 de ani, i-a propus iubitei lui, Hollie Corrick, într-o zi însorită dintr-o iarnă lungă, să-i fie alături pentru toată viața. Acesta s-a dus pe plaja lor preferată din Exmouth, Devon, și a scris cuvintele ”Te vei căsători cu mine?” cu litere mari. Acesta a așteptat cuminte în timp fratele lui Hollie o aducea la locul cu surpriza. Zeci de oameni s-au adunat lângă plajă pentru a fi martori la fericitul eveniment, scrie Mirror.

Hollie a fost legată la ochi și condusă pe un pod, care avea vedere fix la plaja englezească. În momentul în care Hollie a fost dezlegată la ochi, Andy se afla în genunchi și i-aa pus întrebarea profundă, în timp ce cântecul ei preferat Ed Sheeran a fost redat pe un difuzor puternic. Momentul romantic a fost filmat de zeci de oameni.

Cerere în căsătorie spectaculoasă! Momentul romantic a fost filmat de zeci de oameni

”Trebuia să plecăm în luna aprilie în vacanță de ziua de naștere a lui Hollie. Aveam de gând să o cer atunci, dar evident am anulat. Cumpărasem deja un inel de logodnă și l-am ascuns acasă. Am simțit că această pandemie se prelungea și continua, așa că am crezut că este mai bine să o facem acum pentru a ne înveseli pe toți și mai ales, înainte ca Hollie să poată găsi inelul. Pirate Cove la Exmouth este locația noastră preferată. am mers acolo mult în timpul stării de urgență și am privit apusurile. Înainte de a veni ea, am mers acolo cu cele două fiice vitrege pentru a aranjat surpriza. Cred că a suspectat imediat ce am ieșit din casă”, a povestit Andy.

”A fost cu adevărat romantic”, a declarat Hollie plină de emoție.

O turistă a filmat tot momentul

Brynette Churchward, o femeie care se afla în zonă când s-a întâmplat, a filmat propunerea de la început. Andy a rugat-o chiar să-i trimită filmarea pentru a avea amintirea peste mulți ani de acum înainte.

”Am văzut propunerea scrisă pe nisip, în timp ce treceam pe jos și am așteptat să ajungă și doamna. Apoi m-am decis să filmez tot momentul și sunt foarte fericită că am făcut asta. Andy mi-a trimis un mesaj în care m-a întrebat dacă pot să-i trimit videoclipul și evident am facut-o. Am fost foarte fericită că am prins acest moment, chiar mi-a făcut ziua mai bună”, a declarat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: