Redactia.ro
Home » Monden » Cum a fost cerută Andreea Ibaka în căsătorie! ”Mă făceam că nu îl aud”

Cum a fost cerută Andreea Ibaka în căsătorie! ”Mă făceam că nu îl aud”

Cum a fost cerută Andreea Ibaka în căsătorie! ”Mă făceam că nu îl aud”

Cum a fost cerută Andreea Ibaka în căsătorie! Celebra actriță a dezvăluit cum s-a cunoscut cu soțul ei, Cabral, și cum au ajuns să formeze familia frumoasă pe care o au. 

Cum a fost cerută Andreea Ibaka în căsătorie

Andreea Iback este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Farmecul ei este remarcabil, iar acest lucru se pare că l-a atras și pe Cabral, prezentatorul de la ProTV, căci de 10 ani trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au căsnicie fericită.

Actrița a făcut câteva mărturisiri uimitoare la Antena Stars, unde a vorbit despre cum a fost cerută în căsătorie de Cabral și mai ales cum s-au cunoscut cei doi. Din spusele soției sale, Cabral nu este doar un bărbat amuzat, acesta este și unul foarte romantic, carismatic și un tată excelent.

Andreea Ibacka vorbește cu zâmbetul pe buze despre seara în care a fost cerută în căsătorie de cunoscutul prezentator. Nici despre acest subiect nu a putut să discute fără să se amuze și fără să îl descrie în stilul caracteristic, fiind totuși vorba despre un eveniment emoționant pe care orice femeie abia îl așteaptă, scrie spynews.ro.

Potrivit actriței, Cabral a vrut să îi facă o surpriză de proporții partenerei sale. După mai mult de trei ani de relație, a anunțat public că vrea să o ceară în căsătorie pe Andreea. Entuziasmul a fost la cote maxime printre apropiați, fiind și cei care au anunțat-o pe blondină despre ceea ce tatăl fetiței sale îi pregătește.

”Au trecut 10 ani de la cererea în căsătorie. El a anunțat mai întâi public, la tv, înainte să mă întrebe pe mine. Am aflat de la prieteni că intențioase să facă pasul ăsta. Fusese adus în discuție, eram deja de trei ani împreună. Era de așteptat, o continuare firească a poveștii noastre frumoase. A fost surprinzător. I s-a părut lui mai interesant să facă cererea de la parter, eu fiind la balcon. În timp ce el vorbea, eu mă făceam că nu aud, pentru că voiam să afle cât mai mulți vecini. Până la urmă am coborât și i-am spus da”, a mai dezvăluit Andreea Ibaka, soția de peste 10 ani a lui Cabral.

S-au îndrăgostit pe platourile de filmare

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare în urmă cu 10 ani, unde Andreea juca în primul ei film. De atunci formează unul dintre cele mai solide cupluri din România, fiind și părinții unei fetițe minunate. Pentru el a fost dragoste la prima vedere, însă, pentru ea, sentimentele au mai întârziat să apară, cu atât mai mult cu cât, la început, nu credea în intențiile serioase ale soțului său.

”Eu și Cabral lucram destul de puțin împreună la acel proiect în care am primit eu primul rol din viață. Ne-am îndrăgostit, dar nu la prima vedere, cum spune el. El a fost interesat de carcasă. Dragostea a crescut în timp. Mi-a mâncat tinerețile. Amuzamentul ne-a ținut aproape”, a declarat Andreea, la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: