Redactia.ro
Home » TV » La un an după ce a devenit mamă, soția lui Cabral se întoarce pe TV. Unde o vor vedea fanii

La un an după ce a devenit mamă, soția lui Cabral se întoarce pe TV. Unde o vor vedea fanii

Andreea Ibacka

După o pauză îndelungată, Andreea Ibaka va reveni în televiziune. Soția lui Cabral are un nou proiect în televiziune, care va debuta în această toamnă.

Andreea Ibaka revine pe micile ecrane

Un nou serial va începe pe Antena 1 din această tomană, iar printre actorii care vor interpreta roluri în cadrul acestuia va fi și soția lui Cabral, Andreea Ibacka.

Alături de aceasta, în proiectul Ruxandrei Ion va fi inclus și nașul de cununie al Andreei și al lui Cabral Ibacka, Răzvan Fodor.

În anul 2007, Andreea Ibacka a făcut furori, după ce a debutat în telenovela de pe acasa Tv „Inimă de țigan”. Atunci, ea și-a atras faima și rolurile au venit unul după altul.

La un moment dat, viața ei de familie a venit pe primul loc, iar rolurile au devenit din ce în ce mai puține. Dar, după mult timp fără activitate în acest domeniu, Andreea Ibacka va reveni pe micile ecrane.

Andreea Ibaka, primul proiect în televiziune după ce a devenit mamă

„Andreea își dorea să se întoarcă în televiziune și s-a potrivit pe un proiect al Ruxandrei Ion, pentru care a dat probă. Însă în ultimii ani Andreea a jucat numai personaje negative, iar acesta e unul pozitiv și nu de mare întindere. Însă ea își dorește să-l facă în așa fel încât să fie plăcută de public. Îi place că s-a întors și că lucrează cu colegii cu care a mai colaborat’, au povestit apropiații soției lui Cabral.

Andreea și Cabral Ibacka au devenit părinți la finalul anului 2018, când a venit pe lume Namiko. Aceasta a vorbit despre experiența de a deveni mamă și a recunoscut că programul este unul dificil, pentru că orice părinte își concetrează activitățile în funcție de copil.

„Este minunat să fii mămică, nu pot să descriu în cuvinte și sunt convinsă că mămicile care ne urmăresc înțeleg. Nimic nu te pregătește, în schimb, pentru experiența asta. Ușor nu este. Programul nu-ți mai aparține cu adevărat. Toate activitățile se conturează în jurul programului bebelușului’, a declarat soția prezentatorului de televizune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: