Redactia.ro
Home » Monden » Incredibil! Ce a putut să spună Andreea Ibacka despre soțul său, Cabral: „Tipul ăsta cu care m-a măritat…”

Incredibil! Ce a putut să spună Andreea Ibacka despre soțul său, Cabral: „Tipul ăsta cu care m-a măritat…”

GALERIE FOTO (2) Ce a putut să spună Andreea Ibacka despre soțul său, Cabral

Andreea Ibacka, una dintre cele mai frumoase actrițe din România, formează un cuplu cu prezentatorul Cabral. Cei doi sunt împreună de nouă ani, și chiar dacă a trecut atâția ani, aceștia se iubesc ca în prima zi. Recent, actrița a postat o fotografie pe Instagram, în care alături de soțul ei, dar într-o ipostază neobișnuită. Mai mult, Andreea a scris și un mesaj surprinzător referitor la soțul ei.

Incredibil! Ce a putut să spună Andreea Ibacka despre soțul său, Cabral: „Tipul ăsta cu care m-a măritat…”

Andreea Ibacka și Cabral formează un cuplu de nouă ani, iar cei doi au împreună o fetiță. Povestea de dragoste a celor doi a început în 2007, pe vremea când Cabral era deja la postul de televiziune Acasă Tv, actualmente Pro 2, iar Andreea o studentă la Finanțe Bănci și doritoare să devină o actriță faimoasă, asta după ce luase un casting pentru o nouă producție, Inimă de țigan. Așadar, amândoi făcând parte din distribuția filmului, Andreea și Cabral practic se vedeau mai mereu pe platourile de filmare de la Buftea, iar între cei doi s-a înfiripat o relație de dragoste de invidiat.

Se pare că dragostea lor rezistă și astăzi, formând un cuplu minunat. Recent, Andreea a postat pe rețelele de socializare un Give Away, postând și o fotografie în care apare alături de soțul ei. Însă, imaginea este total neobișnuită. Mai exact, Cabral o ține pe Andreea ridicată în aer, în timp ce el o susține cu picioarele. Poza este pe atât de amuzantă, pe atât de șocantă. Mai mult, actrița a scris și un mesaj surprinzător referitor la soțul ei. „Tipul asta cu care m-am măritat e uneori complet razna. Dar mă face să zbor, indiferent de turbulențele de pe traseu. Normal că pun familia pe primul loc. Cu gândul s-o protejez, s-o răsfăț, să-i dedic timp de calitate”, a scris Andreea Ibacka. La scurt timp, comentariile internauților nu au ezitat să apară. „Ce familie frumoasă”, „O poză cât o mie de cuvinte”, „Sunteți cei mai frumoși„, au fost doar câteva din mesajele primite de la fanii lor.

Andreea Ibacka si Cabral

Povestea de dragoste dintre Andreea și Cabral

În perioada în care cei doi s-au cunoscut, Cabral era divorțat de prima sa soție, cu Luana Ibacka, cu care are o fetiță, Inoke, iar Andreea se confrunta cu prima sa relație mai importantă. Iubirea dintre cei doi a fost atât de mare, încât, în 2011 au luat decizia de a se căsători. Într-un interciu, cei doi povestea că au făcut inventarul celor opt ani de relație. ”200.000 de kilometri parcurși împreună, peste 300 de weekend-uri petrecute împreună, 844 de certuri şi tot cam atâtea împăcări, 3.000 de zile împreună, 14.500 de sms-uri.”, au spus aceștia. În decembrie 2018, la șapte ani de la nuntă, toți îi întreabau când vor face un copil. Ei bine, în urmă cu aproape un an, Cabral și Andreea au devenit părinți. Actrița a adus pe lume o fetiță, Namiko, care, așa cum spun părinții săi, dă ora exactă în casă și cam toată lumea se perindă prin jurul ei pentru a fi alături de ea.

Loading...