Redactia.ro
Home » Monden » Cine a așteptat-o pe Andreea Bălan la aeroport, după ce s-a întors de la America Express. S-au luat în brațe în văzul lumii

Cine a așteptat-o pe Andreea Bălan la aeroport, după ce s-a întors de la America Express. S-au luat în brațe în văzul lumii

GALERIE FOTO (5)

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Cătălin Bordea, Chef Scărlătescu sunt doar câțiva dintre cei care au participat la America Express și s-au întors în România. Aceștia au fost surprinși în aeroport, iar imaginile au fost postate imediat pe internet.

Cine a așteptat-o pe Andreea Bălan la aeroport

Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au întors în România, de la America Express. Cele două artiste au fost surprinse în aeroport, când nimeni nu se aștepta. Muți credeau că cele două se află încă la filmările celebrei emisiuni de la Antena 1, însă iată că nu a fost deloc așa. La aeroport le-au așteptat câteva persoane, însă cel care a dat de ”bănuit” a fost un tânăr, care ținea în brațe un buchet uriaș de trandafiri. Ei bine, bărbatul respectiv a fost cel care a îmbrățișat-o pe Andreea Bălan imediat cum a văzut-o.

Scenele au fost surprinse de câțiva trecători și postate pe pagina de Instagram, Viperele Vesele. În imaginile respective se observă clar cum tânărul o îmbrățișează pe vedetă, fără să stea prea mult pe gânduri. Buchetul de flori uriaș a ajuns la Andreea Antonescu, cea care a și postat fotografia pe Instagram. Asta pentru că bărbatul respectiv, pe nume Victor, este iubitul Andreei Antonescu. Momentan, cele două cântărețe au fost discrete atunci când a venit vorba de postările de pe rețelele de socializare.

Imaginile care au ajuns pe internet

Scenele surprinse în aeroport i-au lăsat pe mulți fără cuvinte. Asta pentru că, în ultima vreme, s-a tot vehiculat faptul că Andreea Bălan se iubește cu un bărbat tinerel, a cărui identitate este misterioasă. Mai mult decât atât, vedeta a fost și surprinsă alături de noul ei iubit, însă Andreea nu a vrut să vorbească despre acest subiect.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: