Redactia.ro
Home » Monden » Cine a câştigat America Express 2023. Cuplul care a luat marele premiu de 30.000 de euro

Cine a câştigat America Express 2023. Cuplul care a luat marele premiu de 30.000 de euro

GALERIE FOTO (2) america express

Emisiunea America Express 2023, difuzată la Antena 1, este abia la primele episoade, dar filmările s-au terminat cu mai bine de jumătate de an în urmă.

Numele echipei câștigătoare, care a plecat acasă cu 30.000 de euro, s-ar fi aflat deja, pe surse.

Bordea și Cortea ar fi câștigat America Express 2023

9 perechi de vedete au pornit în aventura vieții lor. America Express îi va duce pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. Chef Cătălin Scărlătescu şi iubita lui, Doina Teodoru, rapperul Puya şi soţia Melinda, Andreea Antonescu şi Andreea Bălan, comedienii Cătălin Bordea şi Nelu Cortea, Ovidiu Buta şi Joaquin Bonilla, Jean Gavril şi fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja şi prietenul ei, Pufeh, fostele gimnaste Larisa Iordache şi Diana Bulimar, vloggerița Bianca Adam şi mama ei, Mihaela sunt temerarii care au decis să vadă care le sunt limitele.

În cursa finală America Express 2023 s-ar fi calificat trei cupluri: Bordea și Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Chef Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru.

Iar câștigătorii reality-show-ului, potrivit surselor gândul.ro, este echipa formată din Nelu Cortea și Cătălin Bordea, buni prieteni de-o viață, de pe vremea când amândoi erau studenți la Actorie.

Bordea și Cortea se cunosc de când erau studenți la actorie

Bordea și Cortea au luat acasă marele premiu de 30.000 de euro

După aproape două luni departe de România, de familii și prieteni, Bordea și Cortea au luat marele premiu la America Express: amuleta supremă, de 30.000 de euro.

Cătălin Bordea a renunțat la colaborarea sa cu „Xtra Night Show” înainte să se afle că va participa la „America Express”. Bordea recunoaștea că acest pas reprezintă „ieșirea oficială din zona de confort”.

„Am lăsat opt kilograme în America Latină, dar m-am întors cu un rucsac plin de amintiri și cu un frate pe viață”, a scris Cătălin Bordea pe Instagram, după ce a revenit în România.

„Mă bucur că după această experiență unică și extraordinară, America Express, eu cu fratele meu Bordea am rămas neschimbați. Mă rog, poate doar puțin schimbați”, a completat și Nelu Cortea, comedian și vlogger.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: