Redactia.ro
Home » Știri » Cine a câștigat Vocea României 2022, sezon 10! Marele premiu de 100.000 de euro îi aparține

Cine a câștigat Vocea României 2022, sezon 10! Marele premiu de 100.000 de euro îi aparține

Cine a câștigat Vocea României, sezon 10! Marele premiu de 100.000 de euro îi aparține

Cine a câștigat Vocea României 2022, sezon 10! Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu au fost cei patru concurenti care astăzi au luptat pentru trofeu. Au dat totul, dar în final, doar unul ia acasă marele premiu.

Cine a câștigat Vocea României 2022, sezon 10

A fost cea mai așteptată seară pentru fanii Vocea României, emisiunea îndrăgită de la Pro TV. Emoțiile au început de la 20:30, când Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu au dat totul ca să-i convingă pe cei de acasă că merită să fie votați și să ridice trofeul Vocea României. Marele premiu nu e nici el deloc de neglijat: 100.000 de euro.

De la echipa Tudor Chirilă, cel care a trecut mai departe a fost Iulian Nunucă, care vineri seara a interpretat piesa Bohemian Rhapsody. Din echipa Irinei Rimes a fost în finală Andra Botez, care a cântat piesa I Will Always Love You. Echipa lui Denis Roabeș, solistul trupei The Motans, a fost reprezentată în finală de Teodor Debu, iar Smiley și Theo Rose au mers în finală cu Winael Baldus, cel care în semifinală a cântat impecabil piesa „De-ai fi tu salcie la mal”.

Concurenții sunt cu toții foarte talentați, dar doar unul este câștigător. Oricum, a fost o seară memorabilă. Carla’s Dreams, Raluka, Irina Baianț, Surorile Oșoianu și Damian Drăghici au cântat alături de unul dintre finaliști.

Bineînțeles, antrenorii au fost și ei implicați cu totul. Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley & Theo Rose și Denis The Motans au fost și ei prezenți pe scenă, alături de concurenții lor. Orele s-au scurs fără să îți dai seama, iar în final, a venit momentul adevărului.

Câștigătorul Vocea României, sezon 10, este Iulian Nunucă!

The Motans, despre experiența la Vocea României, sezon 10

Denis Roabeș, cunoscut ca The Motans, a povestit într-un podcast cu Andi Moisescu despre experiența de la Vocea României, sezon 10. Evident, viața lui s-a schimbat și mai mult în bine.

„După Vocea României mă recunosc pe stradă mult mai mulți oameni și eu nu m-am așteptat la acest lucru. Credeam că deja mă știe toată lumea. Râdem, glumim, dar a fost neașteptat pentru mine”, a mărturisit The Motans.

(…)

„Cochetam cu ideea asta de prin 2018-2019, dar stăteau mulți factori la mijloc. În primul rând nu eram pregătit. În al doilea rând, nu eram sigur că o să pot să vin cu un aport mare și pozitiv pentru toți concurenții care ar veni în echipa mea. Nu e productiv să te gândești în primul rând la tine. Egoismul acesta trebuie să fie mai elevat”, a subliniat Denis Roabeș.

Cine a câștigat Vocea României, sezon 10! Marele premiu de 100.000 de euro îi aparține
Foto: Pro TV – colaj
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: