Redactia.ro
Home » Monden » Cine a dat publicității fotografia cu Bianca Drăgușanu tumefiată la față? Vedeta le-a dezvăluit identitatea

Cine a dat publicității fotografia cu Bianca Drăgușanu tumefiată la față? Vedeta le-a dezvăluit identitatea

GALERIE FOTO (6) Cine a dat publicității fotografia cu Bianca Drăgușanu tumefiată la față? Vedeta le-a dezvăluit identitatea

Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații despre cine sunt persoanele care au dat fotografia cu ea presei. Vedeta a dezvăluit identitatea acestora. 

Cine a dat publicității fotografia cu Bianca Drăgușanu tumefiată la față

După ce în mediul online a apărut o fotografie cu Bianca Drăgușanu vizibil tumefiată la față, blondina s-a revoltat spunând că nu a fost agresată, ci era doar recuperarea după o operație estetică pe care a făcut-o în urmă cu mai mulți ani.

Cine a dat publicității fotografia cu Bianca Drăgușanu tumefiată la față? Vedeta a dezvăluit pe contul ei de Instagram că doar câteva persoane au avut fotografia aceea și este sigură că a fost dată presei ca un început de șantaj, pentru că acele persoane au și alte fotografii cu ea, când chiar era bătută.

Astfel, Bianca Drăgușanu a făcut publice fotografii din perioada în care a fost snopită în bătaie de fostul ei soț, Alex Bodi, pentru a evita orice urmă de șantaj și manipularea din partea unor oameni pe care îi considera prieteni. Mai mult, vedeta a dezvăluit și cine sunt aceste persoane.

”Pentru pozele în care am fost snopită în bătaie am depus o plângere penală de care se ocupă avocatul meu, iar în momentul de față este în curs. Iar momentan mă gândesc cine ar fi putut să dea poza cu mine în care eram operată de blefaroplastie. Așa că am cercetat cu atenție Whats App-ul ca să văd cu cine am vorbit în perioada în care m-am operat și există trei persoane, mă rog, un grupuleț de trei persoane.

Una dintre ele mi-a fost prietenă. Este din Târgoviște, joacă în altă tabără acum. Celelate două persoane fac parte dintr-o familie a căror fetiță am botezat-o eu. Deci, cele trei persoane suspecte care ar fi putut să dea poza cu mine cu blefaroplastia, care nu are legătură cu pozele în care sunt evident snopită în bătaie, una este din Târgoviște, celelalte două persoane se presupuneau a fi prietenii mei dar se pare că s-au vândut foarte ușor și mai este o persoană cu care eu am împărțit trei ani din viață și pe care îi regret că i-am pierdut lângă ea”, a declarat Bianca Drăgușanu pe Instastory.

Bianca Drăgușanu a depus plângere penală împotriva lui Alex Bodi

Cine a dat publicității fotografia cu Bianca Drăgușanu tumefiată la față? După bătăile încasate, Bianca Drăgușanu a depus plângere penală împotriva fostului ei soț, Alex Bodi. Blondina a subliniat că nu va ma accepta niciodată să fie tratată așa de o persoană și că regretă că s-a lăsat călcată în picioare și nu a reacționat mai devreme.

”Poza care e în presă cu plasturii la ochi e în urma unei operații, pozele pe care vi le-am arătat pe Instagram sunt în urma unor violențe pentru care eu am depus și o plângere. Pentru pozele în care am fost snopită în bătaie am depus și o plângere penală. Cam asta am fost eu, cam asta sunt eu, și cam asta voi fi de azi înainte. Concluzia e că nu mă sperie pozele pe care le dați cu mine când am fost operată, prin metoda asta e un fel de șantaj…ăsta e trecutul meu, prezentul meu și de aici începe o altă poveste. Toți trădătorii să se spele cu pozele mele pe cap”, a mai spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: