Redactia.ro
Home » Știri » Cine a fost presupusul amant al Elenei Ceaușescu. Moartea lui a fost învăluită în mister

Cine a fost presupusul amant al Elenei Ceaușescu. Moartea lui a fost învăluită în mister

De departe regimul comunist a fost pentru mulți o adevărată încercare, mai ales când vine vorba de condițiile în care foarte mulți trăiau. Totuși, un subiect care pe atunci era tabu a ieșit acum la iveală și face furori printre noua generație. În mijlocul discuției se află nimeni alta decât Elena Ceaușescu, soția șefului statului de pe atunci.

Elena Ceaușescu a făcut senzație în perioada în care era căsătorită cu Nicolae Ceaușescu, șeful statului până în 1989. Cei doi au fost condamnați la moarte prin împușcare din cauza faptelor pe care se presupune că le-au comis. Iată cum își trăia viața femeia chiar în văzul lumii.

Cu cine s-a iubit în secret Elena Ceaușescu

Elena Ceaușescu a avut parte de o viață tumultuoasă, însă a știut mereu cum să se distreze din plin. Existau o mulțime de zvonuri despre relațiile sale extraconjugale, însă nimeni nu îndrăznea să vorbească despre asta. Ulterior, s-a aflat că soția lui Nicolae Ceaușescu a întreținut relații intime cu nimeni altul decât Abraham Schechter, doctorul care era prezent mereu în viața celor doi soți.

Timp de 17 ani a fost medicul personal al soților Ceaușescu, moment în care era în apropierea Elenei. Aventurile celor doi erau cunoscute chiar și de către cei care ar fi trebuit să îi apere pe liderii statului. Din păcate, nimeni nu a îndrăznit să spună nimic de teamă. Cel care a rupt tăcerea a fost Dumitru Burlan, menționând un moment pe care nu a putut să îl uite niciodată.

„Odată, în Primăverii, mi-a spus colegul meu care era de serviciu la vilă. Cei trei au intrat cu mașina în curtea reședinței cuplului Ceaușescu. Nicolae a coborât și a început să urce scările pentru a intra în casă. În urmă se vedea Elena, urmată de doctorul Schechter. În timp ce urcau pe scări, (…), doctorul o mângâia ușor pe fund pe tovarășa”, a spus acesta.

Cum a murit amantul Elenei Ceaușescu

Abraham Schechter s-a stins în anul 1973 în urma unui gest extrem în care s-a sinucis. Aceasta a fost varianta oficială care a fost prezentată. Totuși, se pare că ar fi fost vorba despre cu totul și cu totul altceva.

„A fost racolat de israelieni. Era de foarte mult timp luat în colimator de cei de la Direcţia 5 de la Filaj. Nu a fost vorba de niciun fel de sinucidere. Doctorul a fost eliminat chiar de Mossad, pentru că îşi depăşise atribuţiile transmise şi se încurcase cu Tovarăşa”, a spus fostul colonel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: