Redactia.ro
Home » Știri » Cine a fost prima, soția sau amanta? Prima reacție a soției lui Vali Vijelie, după ce amanta susține că ar fi fost căsătorită cu cântărețul

Cine a fost prima, soția sau amanta? Prima reacție a soției lui Vali Vijelie, după ce amanta susține că ar fi fost căsătorită cu cântărețul

Vali Vijelie

Carmen Rusu, soția „cu acte” a lui Vali Vijelie, a făcut primele declarații după ce presupusa amantă a cântărețului de manele ar fi susținut că ea a fost, de fapt, prima nevastă a lui. Iată ce a mărturisit aceasta.

Ce e declarat soția lui Vali Vijelie, Carmen Rusu, după ce presupusa amantă ar fi susținut că a fost căsătorită cu cântărețul de manele

Cum era de așteptat, soția lui Vali Vijelie neagă afirmațiile presupusei amante a acestuia, cea care ar fi spus că ea ar fi fost, de fapt, prima soție a cântărețului de manele. Carmen susține că în acea perioadă soțul ei locuia cu Mioara, mama băiețelului lui.

„Ei când s-au cunoscut, iar asta spun din ceea ce știu de la cumnata mea care era cu ei în casă, soțul meu era cu Mioara, cu mama băiatului lui cel mare, și era în casa socrilor mei, iar ea știa asta foarte bine că el este cu o femeie care la acel moment era și gravidă. Deci ea a știut în ce se bagă. Ea nu este prima, prima femeie cu care soțul meu a trăit în casă a fost Mioara, dar prima femeie cu care a fost căsătorit civil sunt eu! Eu sunt singura lui soție cu acte!”, a declarat soția lui Vali Vijelie, în exclusivitate la Antena Stars.

Soția lui Vali Vijelie a mai declarat că presupusa amantă ar mai fi stat și cu alți bărbați însurați.

„Da, este adevărat! Era căsătorită cu domnul acela de la Giurgiu, iar ea trăia cu soțul meu. Soțul ei până la urmă s-a despărțit de ea pentru că aflat. Vali era căsătorit cu mine, știa foarte bine asta și că avem și doi copii, și cu toate acestea, nu a împiediat-o absolut nimic să trăiască cu el. Și încă ceva, nu este singurul bărbat căsătorit cu care a trăit și este persoană publică, mai sunt și alții”.

„Am aflat la un moment dat. Nu știu cât a durat relația lor, după ce eu am aflat, nu cred că a mai continuat. Eu asta nu înțeleg, de ce s-a apucat să vorbească despre ceva care s-a întâmplat acum 30 de ani?! Să vadă și copiii mei, și fata ei?! Oricum nu s-a întâmplat cum a spus ea. Ea a spus ce i-a convenit, să iasă bine!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: